Fener'den Süper Ligde seriye devam 1-3

14 Eylül'de 34 yaşına giren kaptan fıstıklı pastayla kutlamayı yaptı. Kariyerinde 3. kez penaltı kaçıran yıldız oyuncu, geceye 2 golle damga vurdu

Fener'den Süper Ligde seriye devam 1-3
Fener'den seriye devam 1-3
İLK tehlike F.Bahçe'den geldi. Alex, ceza sahası dışında solda topla buluştu, pasını Caner'e verdi. Caner bekletmeden penaltı noktası üzerindeki Mehmet Topuz'u gördü. Topuz tam topa vuracakken araya giren Orhan Gülle vücudunu siper edip topun kornere çıkmasını sağladı.
DURAN toplarda yetenekli isimleri olan G.Antep, bu özelliğini gole dönüştürmeyi başardı. Kaleye 30 metre uzakta kazanılan serbest vuruşta, topun başına Wagner ve F.Bahçe maçlarını golsüz geçmeyen Olcan geçti. Wagner dokundu, Olcan vurdu, baraj bozuldu, top Volkan'ın solundan ağlarla buluştu.
F.BAHÇE beraberlik için fazla beklemedi. Ziegler soldan ceza sahasına indi. Ortasında, Topuz'un yerine oyuna giren Uğur Boral ceza sahasının sağ köşesinde topla buluştu. Boral, önce iyi kontrol edemedi; top önünde sekti, ama son bir hamle ile ayak koyup altı pasta boşta bulunan Alex'i gördü. Kaptan da G.Antep filelerini 100. kez havalandırdı.  
F.BAHÇE ilk yarının son 15 dakikasında yakaladığı ivmeyi ikinci devrede gole çevirdi. Ziegler soldan ceza sahasına ortaladı. Semih, sağ çaprazdan kafasıyla sol direğe aşırtma bir vuruş yaptı. Karce, filelere giden topu parmaklarının ucuyla çeldi. Ancak top üst direğe çarpıp kale önündeki Alex'in önüne düştü. Alex de sert vurup F.Bahçe'yi öne geçirdi.
G.ANTEP orta sahada çizgi halinde yakalandı, Alex verdiği müthiş ara pasıyla Bienvenu'yu buluşturdu. Yaklaşık 40 metre topu sürüp ceza sahasına giren Bienvenu, Danny'nin müdahalesi ile yerde kalırken hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Alex, topu sol direğin altına nişanladı.  
GÜNÜN yıldızlarından, Ziegler, ceza sahasına indi ve çok güzel ortaladı. Adrese teslim ortayı, altı pasta Bienvenu filelere yolladı.

Kocaman rekora 17 gol kaldı
14 Eylül'de 34. yaşgününü kutlayan Alex dün F.Bahçe formasıyla 300. maçına çıkıp, G.Antep'e 100. F.Bahçe golünü de atarak tarihe geçti. 2 gol atan Sambacı, kariyerinin 3. penaltısını da Antep'te kaçırdı. Daha önce Samsunspor ve Trabzonspor maçlarında penaltı kaçıran Alex'in topu yan direkten döndü.
SÜPER Lig'de 209, Z.Türkiye kupası'nda 32, Avrupa'da 57 maça çıkan Alex 2 kez Süper Kupa oynadı. Bu karşılaşmalarda 155 gol atan kaptan, 0.52 gol ortalaması yakaladı. Geçen sezon 12. hafta G.Antep deplasmanında attığı golle 100'ler kulübüne giren Alex'in ligde toplam 124 golü oldu. 16 gol daha atarsa hocası Aykut Kocaman'ın ligdeki 140 gollük rekorunu egale edecek.

GÜZEL BİR GALİBİYET ALDIK ÇOK MUTLUYUM
Alex karşılaşmadan sonra, 'Takımı tebrik ediyorum. Çünkü burada oynamak çok zor. Burada iki sezondur rakibin üstünlüğü vardı. Böyle güzel bir galibiyet aldığımız için mutluyum. Penaltı hakkında söylenecek bir şey yok. Ya atılır ya kaçar' şeklinde konuştu.
BU arada tecrübeli kaptan FIFA 2012 bilgisayar oyununda 100 puan üzerinden 84 puan alarak, Ligin en değerli oyuncusu oldu. 5 üzerinden yıldız verilerek değerlendirilen oyunda, Beşiktaş ve F.Bahçe 4 yıldız, G.Saray ise 3.5 aldı.

Durmak yok yola devam!
_selcuksahin
Seri katil en son Antep'te görülmüş, salı günü Kadıköy civarlarında olacağı söyleniyor, herkesin dikkatine :)
Alex10combr
Mutluyum! 2hafta-2galibiyet-2gol ve bugün 300 mac...FB taraftar çok teşekkürler.
semihsenturk_23
2 de 2 DURMAK YOK YOLA DEVAM. Tebrikler arkadaşlar, teşekkürler 12 numara...
_ugurboral
Fenerbahçe takımının şampiyon olmak için dış etkenlere ihtiyacı bugüne kadar olmamıştır, bunu bu sene herkese göstereceğiz!    (Akşam)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER