FENERBAHÇELİ TARAFTARLAR AZİZ YILDIRIM'A DESTEK İÇİN YÜRÜDÜ

FENERBAHÇELİ TARAFTARLAR AZİZ YILDIRIM'A DESTEK İÇİN YÜRÜDÜ

	 FENERBAHÇELİ TARAFTARLAR AZİZ YILDIRIM'A DESTEK İÇİN YÜRÜDÜ
FENERBAHÇELİ TARAFDARLARDAN AZİZ YILDIRIMA DESTEK YÜRÜYÜŞÜ
Fenerbahçe taraftarları, futbolda şike soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a destek vermek için araç konvoyu oluşturup Metris Cezaevine gittiler. Fenerbahçeli taraftarlar Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinde bir süre durup Aziz Yıldırım lehine slogan attı.

Fenerbahçeli taraftarlar saat 14.30'da Şükrü Saraçoğlu Stadının yanındaki eski salı pazarı meydanında toplandılar. Fenerbahçe forması giyen taraftarlardan bazıları da yüzlerine Aziz Yıldırım maskesi taktı. Taraftarlar tarafından oluşturulan otomobil konvoyuna çok sayıda çocuk ve kadının da katıldığı gözlendi.

Yaklaşık 200 otomobil ve motosikletlerden oluşan konvoy, saat 15.00'de hareket ederek önce Bağdat Caddesinde kısa bir tur attı, ardından Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nü geçerek Metris Cezaevine gitti. Konvoyun Fatih sultan Mehmet Köprüsü üzerinden geçişi sırasında bir grup taraftar otomobillerinden inerek Aziz Yıldırım lehine sloganlar attı. Grup daha sonra, polisin uyarısıyla yoluna devam etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER