Dinamo Kiev Beşiktaş Maçı Şifreli mi? Hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Dinamo Kiev Beşiktaş Maçı Şifreli mi? Dinamo Kiev Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda, Şifreli mi? Saat kaçta, Hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Dinamo Kiev Beşiktaş Maçı Şifreli mi? Hangi kanaldan canlı yayınlanacak?
Dinamo Kiev Beşiktaş Maçı Şifreli mi? Hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

 Dinamo Kiev Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda, Şifreli mi? Saat kaçta, Hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Dinamo Kiev Beşiktaş maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? Şampiyonlar Ligi 6. hafta maçında Dinamo Kiev evinde Beşiktaş'ı ağırlıyor. Taraftarlar BJK şampiyonlar ligi maçı saatini, kanalını ve şifreli olup olmadığını merak ediyor? Peki Dinamo Kiev Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

TRT 1 CANLI YAYN İÇİN TIKLA
Spor Toto Süper Lig'de fırtına gibi esen Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev ile karşılaşıyor. Devler Ligi'nde gruptan çıkmak adına önem taşıyan mücadelenin zorlu geçmesi bekleniyor.

 B grubunda bulunan Beşiktaş 8 puanlı Napoli ile aynı puanda bulunan Benfica'nın ardından 3. sırada yer alıyor. Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde B grubu 6. ve son maçında Dinamo Kiev ile deplasmanda salı günü karşılaşacak.
Dinamo Kiev Beşiktaş maçı ne zaman hangi kanalda?

Beşiktaş'ı, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda salı günü oynayacağı kritik Dinamo Kiev maçında karlı ve soğuk bir hava bekliyor. Maç 22: 45'ten itibaren TRT 1'den şifresiz canlı yayınlanacak.
Kiev'de maçın oynanacağı salı akşamı hissedilecek sıcaklığın -8 derece civarında olması bekleniyor. Beşiktaş kafilesinin Kiev'e geleceği yarın ise Ukrayna başkentinde hava sıcaklığının -9, hissedilen sıcaklığın -12 dereceye kadar düşeceği tahmin ediliyor. Son günlerdeki kar yağışıyla beyaza bürünen Kiev'de, maç günü de hafif kar yağışı bekleniyor.


Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2016, 16:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER