Çarşı Robinho yu aldı

Çarşı Robinho yu aldı

Çarşı Robinho yu aldı
Çarşı Robinho'yu aldı


İnternet sayfasının girişine, Brezilyalı yıldızın Guti ile Real Madrid'de oynarken çekilmiş bir gol sevinci fotoğrafı koyulurken, resmin üzerine Portekizce 'Boas Vindas Robinho' (Hoş geldin Robinho) yazıldırobinic

Beşiktaş'ta gün geçmiyor ki Robinho'yla ilgili flaş bir gelişme yaşanmasın. Şimdi de Siyah-Beyazlılar'ın dünyaca ünlü taraftar grubu olan Çarşı, internet sitesinin giriş sayfasına Brezilyalı yıldızın Guti ile Real Madrid'de beraber oynarken çekilmiş bir gol sevinci fotoğrafını koyarken Portekizce 'Hoş geldin' dedi.

Bu arada İngiliz basınının, 'Manchester City, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında teklif yarışı var' iddiasında bulunduğu Robinho için olumsuz bir gelişme ise Daily Mail'in haberine göre, Fransız dev Lyon da bu yarışa dahil oldu. Lyon'un, Manchester City'ye yıldız golcü için 22 milyon sterlin önerdiği ve hücumda yaşadığı sıkıntıları bu transferle aşmayı hedeflediği ifade edildi.

Daily Mail ayrıca İngiliz ekibinin, fiyatı yükseltmek için Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında teklif yarışı başlattığını da öne sürdü. Gazete, Manchester City'nin, toplamda 26 milyon sterlin kazandırabilecek bir teklifle gelen Beşiktaş'a onay verdiğini, ancak Fenerbahçe'nin de futbolcuyla ilgilenmesini hesaba katarak fiyatın yükseltilmesi için beklediğini kaydetti. Öte yandan Çarşı Grubu'nun forma giydirmesi veya İngiliz basınının açıklamalarına rağmen Beşiktaş Kulübü, 'Robinho transferi söz konusu değil açıklamasını' bir kez yineledi.

En rahatı Kartal
Avrupa arenasında boy gösteren temsilcilerimiz arasında Beşiktaş, en rahat konumdaki takımımız olarak dikkat çekiyor. Finlandiya ekibi HJK Helsinki karşısında 2-0'lık bir galibiyet elde eden Siyah-Beyazlılar rövanş için büyük avantaj sağladı. Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'a oranla, daha zayıf bir rakiple eşleşmenin mutluluğunu yaşayan Beşiktaş ilk karşılaşmada aldığı 2 gollü galibiyetle, temsilcilerimiz arasında UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalması muhtemel en şanslı takım olarak göze çarpıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER