ATAŞEHİR'Lİ KIZLAR EREĞLİ'DE...

Ereğli Kız Futbol takımı ile liderlik için sahaya çıkacak olan Ataşehir kız Futbol takımı Ereğli´de

ATAŞEHİR'Lİ KIZLAR EREĞLİ'DE...

Ligin ilk yarısında İstanbul´da yapılan maçta Ereğli Belediyesi Kız Futbol takımı ile 1-1 berabere kalan Ataşehir belediyesi Kız Futbol takımı konakladığı Ereğli Grand Otel´de yarınki maçın kritiğini yapıyor. her iki takım da liderlik çin sahaya çıkacak ve her iki takım da oldukça iddialı görünüyor.

Ataşehirli kızlar, Ereğli Belediyesi Kız Futbol takımı´nı oldukça farklı bir skorla yeneceğine inanıyorlar.

Ereğli Grand Otel´de istirahate çekilecek olan kız takımı bu akşam stadda antreman da yapacak.
Ataşehir kız Futbol takımı oyuncuları, Grand Otel´de öğle yemeği sırasında Otel Müdürü Necdet Erçetin ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.  
Ligde ilk iki sıradaki takımların mücadelesi şampiyonluğun belirlenmesinde etkili olacak.


1, Kadınlar Futbol ligi, mücadelenin kalan bölümü STATÜSÜ


Gruplarında ilk 3 sırayı paylaşan takımlar Bayanlar 1. Lig 2012-2013 sezonunda ligde mücadele etmeyi garantilediler.

A ve B Grubundaki ilk 3 takım tekrar kendi aralarında 6 takımdan oluşan gruplarda lig usulüne göre tekrar mücadele edecekler. Bu mücadele sonunda ilk 3 giren takım ve 4. 5. ve 6. Sıradan gelecek diğer takımın da dahil olması ile yarı final ve final mücadeleleri yapılacaklar.

Final mücadelesinde galip gelecek olan takım Türkiye Bayanlar 1. Ligi 2011-2012 sezonunu şampiyon olarak tamamlamış olacak ve Türkiye'yi Avrupa şampiyonlar liginde temsil etmeye hak kazanmış olacak. 4. 5. ve 6. Takımların kendi aralarında yaptıkları mücadele sonunda son 2 takım bir alt lige düşecekler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER