Ataşehir Ülker Sports Arena'da, Sporu ve Eğlence Türkiye'ye Taşıyor

AEG Europe ve Yıldız Holding, Ataşehir Ülker Sports Arena için işbirliğine gidiyor.

Ataşehir Ülker Sports Arena'da, Sporu ve Eğlence Türkiye'ye Taşıyor
AEG Europe ve Yıldız Holding, Aralık ayında faaliyete geçecek olan Ataşehir Ülker Sports Arena için işbirliğine gidiyor.
Dünyanın en büyük spor ve eğlence organizasyon firması ve Avrupa'nın en büyük arena işletmecisi AEG Europe ve Yıldız Holding, Batı Ataşehir'de inşaatı devam eden, Aralık ayında faaliyete geçecek olan Ülker Sports Arena için işbirliğine gidiyor.

Yıldız Holding bünyesinde faaliyet gösteren ve gayrimenkul alanına yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Sağlam İnşaat, Ülker Sports Arena'yı Fenerbahçe taraftarıyla tanıştırmaya hazırlanıyor.
AEG Europe tarafından işletilecek olan Ülker Sports Arena, geçtiğimiz sezonun şampiyonu Fenerbahçe Ülker basketbol takımının maçlarına ev sahipliği yapacak. Türkiye'nin en modern kapalı salonu olarak planlanan Ülker Sports Arena sadece spora değil eğlence sektörüne de hizmet edecek.

Fenerbahçe Ülker'in yeni evi Ülker Sports Arena, 15.000 koltuk kapasitesi, modern teknik alt yapısı, VIP alanları, locaları ve salonu gören restoranıyla dünya starlarının Türkiye'deki gösteri merkezi olacak

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER