Aslan Misimovic'in yolunu gözlüyor!

Aslan Misimovic'in yolunu gözlüyor!

Aslan Misimovic'in yolunu gözlüyor!
Misimovic'in Sarı-Kırmızılı formayı giymesine artık sayılı saatler kaldı. Taraftarların forum sitelerinde gelmesi için kampanya başlattığı Boşnak yıldızın Galatasaray’ı uçuracağı öne sürülüyor.

Galatasaray yönetimi, Wolfsburg’un maestrosu Zvjezdan Misimovic’in transferinde mutlu sona yaklaştı. Bonservis pazarlıkları sırasında yaşanan ufak pürüzler çözülür çözülmez Boşnak futbolcu İstanbul’a getirilecek. İki ayağını da kullanabilen Misimovic, Hollandalı teknik direktör Frank Rijkaard’ın istediği gibi oyunu ‘iki yönlü’ oynama konusunda biçilmiş kaftan görüntüsü çiziyor. 28 yaşındaki tecrübeli yıldız, müthiş şutları ve oyun zekası ile ‘komple bir futbolcu’ olarak gösteriliyor.

Galatasaray’ın hafta başından bu yana transferini bitirebilmek için uğraştığı Bosna Hersekli milli yıldız Misimovic’de artık yolun sonuna gelindi. Taraftarların yoğun ilgisine sebep olan bu transferin söylentisi bile camiayı heyecanlandırırken, forum sitelerinde yapılan yorumlarda Misimovic’in Galatasaray’ı uçuracağına dair öngörüler yer alıyor.
Bu arada Boşnak yıldız, 4 yıllık sözleşme imzalamak için toplam 10 milyon Euro istiyor. G.Saray’ın bir yandan kulübü Wolfsburg ile bonservis pazarlıklarını yürüttüğü, bir yandan da kendisiyle anlaşmaya çalıştığı Bosnalı oyuncu, Adnan Sezgin’in önerdiği yıllık 2 milyon Euro’luk ücretin artırılmasınıisteyerek, 2.5 milyon Euro talep etti.

MALİYETİ 18 MİLYON EURO
Wolfsburg’un Misimovic için 8 milyon Euro bonservis bedeliistemesiyle, oyuncunun 4 yıllık maliyeti 18 milyon Euro’ya çıktı. Bu gelişmelere rağmen yönetimden transferin noktalanacağı yönünde haberler geliyor. Sarı-Kırmızılılar’ın bonservis bedelini 6 milyon Euro seviyesine düşürmeye çalıştığı, transferin bugün bitebileceği vurgulanıyor.

HTSPOR / Erhan TELLİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109