2010 FIBA bilet satışları devam ediyor

2010 FIBA bilet satışları devam ediyor

2010 FIBA bilet satışları devam ediyor
2010 FIBA bilet satışları devam ediyor
Bir ayağı Kayseri'de yapılacak FIBA 2010 FIBA'ya az bi zaman kala, maçları salonlardan takip etmek isteyen izleyiciler için bilet satışları sürüyor.
Bir ayağı Kayseri'de yapılacak FIBA 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'na sayılı günler kala karşılaşmaları salonlardan takip etmek isteyen basketbolseverler için bilet satışları, Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi'nde devam ediyor.Arjantin, Almanya ve Sırbistan gibi basketbolda ekol olmuş ülkelerin yanı sıra Angola, Avusturalya ve Lübnan'ın mücadele edeceği A Grubu maçlarını salonda izlemek isteyen sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği bilet satışları, şampiyonanın başlangıç tarihi olan 28 Ağustos'a kadar her gün 10.00-18.00 saatleri arasında yapılacak.

Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi'ne gelerek bilet alan basketbolseverler, böylesine büyük bir organizasyonu canlı olarak izlemenin büyük şans olacağını ifade ederek, ''Ne Türkiye ne de Kayseri, böyle bir şansı bir daha yakalayamaz. Dünya basketbolunun yıldızları Kayseri'ye gelecek. Yıllar boyu tv ekranlarından izlemekle yetindiğimiz uluslararası organizasyonlar şimdi bizim şehrimizde düzenlenir hale geldi. Bu fırsatı kaçırmamak için gelip bilet aldık. 28 Ağustos'u iple çekiyoruz'' dediler.

Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi'nde iki ayrı gişeden satışa sunulan biletlerin fiyatı, oturma alanına göre 20-90 lira arasında değişiyor. Basketbolseverler, alacakları bir biletle o gün oynanacak 3 maçı da izleme şansı elde edebiliyor.

Bilet satışlarında kredi kartı da kullanabilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER