Nükhet Hotar: 'AK Parti bu kadar parayı nereden buluyor?'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, "Bazıları soruyor, (bu kadar parayı nereden buluyorsunuz?) diye. Sağlığa bu kadar para, eğitime bu kadar para? Biz de diyoruz ki (işte hortumları kestik)" dedi.

Nükhet Hotar:  'AK Parti bu kadar parayı nereden buluyor?'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, "Bazıları soruyor, (bu kadar parayı nereden buluyorsunuz?) diye. Sağlığa bu kadar para, eğitime bu kadar para? Biz de diyoruz ki (işte hortumları kestik)" dedi.
AK Parti bu kadar parayı nereden buluyor?
Hotar, bir dizi ziyaret ve açılışa katılmak için geldiği Adıyaman’da AK Parti İl Teşkilatını ziyaret etti, partililere seslendi.

AK Parti’nin icraatları hakkında bilgi veren Hotar, Adıyaman’ın AK Parti’ye verdiği desteğe teşekkür etti.

Halkın kendilerine verdiği oyun karşılığını vermek için yoğun çaba sarf ettiklerini belirten Hotar, "Bu yolda yürümekte olan Başbakanımız, ilk günden bugüne kadar adeta 24 saat çalışarak hizmet ediyor. Bizleri de bu şekilde çalışmak zorunda bıraktı. Bizim çalışma dışında bir şansımız da kalmadı. Sizlerde teşkilat olarak bu çalışmada yol arkadaşı oldunuz. Tabii bu çalışmalar ülkemiz ve çocuklarımız içindi" diye konuştu.


Hotar, insanları yaratandan ötürü seven bir örgütün mensupları olduklarını ve bu yönde çalıştıklarını, kendilerine oy verenlerin hakkını teslim etmek, onlara layık olmak uğraşı içinde olduklarını vurguladı.

Vatandaşlardan bazen "bu kadar parayı nereden buluyorsunuz?" yönünde tepkiler aldıklarını dile getiren Hotar, şöyle konuştu: "Antalya’dan buraya kadar karayolu ile geldim. Bütün illerimize uğrayarak geldim. Orada en ufak köyünden en zor yere kadar yapılan yollarımızı gördüm. Burada yapılan yol çalışmalarını gördüm. Bazıları soruyor, ’bu kadar parayı nereden buluyorsunuz?’ diye. Sağlığa bu kadar para, eğitime bu kadar para? Biz de diyoruz ki ’işte hortumları kestik’. Ülkenin kaynaklarının yine ülkenin insanları için kullanılması diyoruz.

Bizim ülkemiz her türlü kaynağa sahip bir ülke. Yani yağ, şeker ve tuz var bunu yapan usta lazım. İşte biz bunun için varız. Çünkü biliyoruz ki paylaşılacak pastayı ne kadar büyütürsek o kadar büyümüş olacağız. İşte ülkemizin kaynaklarını ülkemizin hizmetleri için harcıyoruz." Sağlıkta devrim niteliğinde çalışmalar yaptıklarını ifade eden Hotar, 2002 öncesinde eczane önünde kuyruklar olduğunu, insanların farklı sağlık kuruluşlarından farklı hizmetler aldığını, özel hastanelere gitmenin hayal olduğunu söyledi.

Hotar, şöyle devam etti: "Özel hastanelere bırakın gitmeyi, kapısından hayal olarak bile gidilemediği günlerden bugünlere geldik. Dolayısıyla bunu yaşıyoruz, zaman zaman da bunu hatırlatıyoruz. Mecliste zaman zaman bunları yaparken muhalefetten ciddi direniş oldu. Belli grupların karşı çıkması oldu, belli kişilerin çok direnişi oldu. Biz halkımızın faydasını düşündüğümüz için yılmadan, usanmadan bunları yaptık. Çok şükür bugün gelişmiş ülkelerde bile olmayan bir noktadayız." Öğrencilerin kitaplarını ücretsiz aldığını, bilgisayar ve internetten faydalandığını dile getiren Hotar, şunları anlattı: "Dolayısıyla AK Parti Türkiye’nin her metrekaresinde her vatandaşa eşit mesafede yaklaşan ve bu yüzden girdiği her seçimde oyunu artırarak çıkan tek partidir. Çok şükür her iki kişiden birinin oyunu alıyoruz. Bizlerde bu partinin mensupları olarak ne kadar gurur duysak azdır. Başbakanımızın dediği gibi rehavete kapılmadan, seçimden hemen sonra tekrar seçim varmış gibi alışmalarımıza devam ediyoruz. Yani daha önceden olduğu sadece seçime birkaç ay kala yapılan yatırımlar gibi yapmıyoruz." İl Başkanı İbrahim Halil Fırat da, Adıyaman’ın her zaman seçimlerde AK Partinin gururu olduğunu ifade ederek, çalışmalar hakkında bilgi verdi.              Kaynak: Ataşehirliyiz.net

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109