Kılıçdaroğlu meydanda, vekilleri kumarda

Kılıçdaroğlu meydanda, vekilleri kumarda

Kılıçdaroğlu meydanda, vekilleri kumarda

CHP'de yaşanan yeni bir 'telefon kapatamama' rezaleti, bir başka skandalı da beraberinde getirdi. O rezaleti Hadi Özışık anlattı..

İNTERNETHABER / CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, referandum yenilgisi yaşamamak için Türkiye'yi karış karış dolaşırken, partisine bağlı bazı milletvekilleri Ankara'da kumara dadandı. Ciddi paraların döndüğü o kumar masalarında ter döken milletvekilleri Kılıçdaroğlu'nun çabalarını takdir etmekten de geri kalmıyor!

CHP'de yaşanan yeni bir "telefon kapatamama" rezaleti, bir başka skandalı da beraberinde getirdi. Yakın geçmişte CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın Vakit Gazetesi Muhabiri ile konuştuktan sonra telefonundaki "NO" tuşuna basmayı unutması ve ardından söylediği sözlerle patlak veren krizin bir benzeri ise önceki gün yaşandı.

Best FM'de yayınlanan Konuşan Türkiye Programı'nın yapımcısı Hadi Özışık, telefonda CHP'li bir milletvekili ile konuştu. Konuşma bittikten sonra telefonu kapatmayı unutan milletvekilinin sözleri, telefonun diğer ucundaki Hadi Özışık'ı adeta şok etti.

"Tamam Hadi bey.. Görüşmek üzere" sözlerinden hemen sonra telefonu masaya bırakan milletvekili yanındaki kişilere, "Kim oynuyor, sıra kimde" diyerek bir kumar masasında olduklarının ilk sinyalini vermiş oldu..

Bundan sonraki diyaloglar ise şöyle gelişti:

- Kim oynuyor beyler sıra kimde..

-Bir dakika bu telefona cevap vermem gerekiyor..

- Sen telefona bakarken ben kağıtları sayayım..

- Hayır, güvenmiyorum size.. Ben sayarım..

- Allah senin cezanı versin.. Ver de zaman kaybetmeyelim..

Telefon konuşmasından sonra...

-Benim el tamam. Alayım....

-Bakayım.. İyi bakın ben buna güvenmiyorum..

-Allah cezanı versin senin..

-Koyun 500'ü ortaya, el tamam..

Kahkahalar..

Kumar masasında Kemal Kılıçdaroğlu'nun adı ise şu alaycı ifade ile geçiyor..

"Kılıçdaroğlu garibim Konya'da 40 derece sıcağın altında ter dökerken sen burada para kazanırken terliyorsun Allah'a revamı.."

Kahkahalar..

BAYKAL BU DURUMU BİLİYOR MUYDU?

CHP lideri Deniz Baykal, birkaç gün önce bir televizyon programında Kemal Kılıçdaroğlu'nun il il dolaşmasını takdirle karşıladığını belirtirken, milletvekillerinin bu konuda gayreti olmadığını ima etmişti.. Deniz Baykal’ın “Sadece genel başkan elinden geleni yapıyor” sözleri bu vekillerin durumundan haberdar olduğu için söylediği iddia ediliyor..

ÖZIŞIK YAŞADIKLARINI ŞÖYLE ANLATTI

Hadi Özışık bu durumu Best FM’de hazırlayıp sunduğu 'Konuşan Türkiye' programında dile getirdi.

Sabah gazetesi Ankara temsilcisi Okan Müderrisoğlu ile Ankara gündemine değerlendiren Özışık sohbet sırasında yaşadığı olayı şöyle anlattı:

“Sayın Baykal genel başkan iyi niyetli bir şeyler yapıyor derken haklı görünüyor. Ben de ilginç bir olay yaşadım. Tıpkı Önder Sav vakası gibi. CHP’li bir milletvekili ile konuştum. Konuşma bittikten sonra telefonu kapatacağım ama arkadan sesler gelmeye başladı. Milletvekili telefonu kapatmadan kenara koymuş kendi aralarında konuşuyorlardı. CHP’li bir milletvekili yanında bir bayan ve başka isimlerinde bulunduğu bir masada kumar oynuyordu. Para sözleri geçiyordu. Üstelik kendi aralarında da genel başkan gezerken biz burada kumar oynuyoruz” diye konuşuyorlardı.”

Özışık’ın istemeden tanık olduğu bu olay Müderrisoğlu’nun da ilgisini çekti. Müderissioğlu “Araştırılmaya değer bir konu” yorumunda bulundu.

SORUNU İLK DİLE GETİREN BAYKAL OLDU

CHP'nin istifa eden genel başkanı Deniz Baykal bir televizyon kanalına verdiği röportajda referandum sürecinde partisinin yürüttüğü çalışmaları değerlendirmiş, "Sadece genel başkan elinden geleni yapıyor" diyerek milletvekilleri ve örgütün çalışmadığını ima etmişti.

Baykal'ın bu sözlerinin ardından CHP milletvekili Çetin Soysal'ın yasak aşk iddialarına da konu olan Bodrum'daki tatil görüntüleri ortaya çıktı. Ankara Milletvekili Yılmaz Ateş'in Baykal'la İzmir'de yüzme keyfi de tartışmanın tuzu biberi oldu.


internethaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER