Gürbüz Çapan ve Fikri Sağlar CHP'ye geri döndü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında toplanan CHP PM toplantısı sona erdi. Toplantı yaklaşık 10 saat sürdü. CHP'nin 34. Olağan Kurultayının 6 ay ertelenmesine karar verildi. Çapan ve Sağlar CHP'ye geri döndü ye döndü

Gürbüz Çapan ve Fikri Sağlar CHP'ye geri döndü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında toplanan CHP PM toplantısı sona erdi. Toplantı yaklaşık 10 saat sürdü.

Çapan ve Sağlar CHP'ye geri döndü

Ankara- Edinilen bilgilere göre, toplantıda olağan kurultay takvimince 2012'nin Mayıs ayında yapılması gereken CHP 34. Olağan Kurultay tarihinin başka bir tarihe ertelenmesi görüşüldü. Oylama sonucu CHP'nin 34. Olağan Kurultayının 6 ay ertelenmesine karar verildi.

Sağlar ve Çapan geri döndü

Toplantıda CHP tüzüğünün 75. maddesi uyarınca "bağışlanma" istekleri görüşülerek, eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal döneminde partiden ihraç edilen eski Kültür Bakanı Fikri Sağlar ile eski Esenyurt Belediye Başkanı Gürbüz Çapan'ın durumu da ele aldındı. Yapılan oylama sonucunda Çapan ve Sağlar'ın aralarında bulunduğu 14 kişi CHP'ye geri döndü. Buna göre Sağlar ve Çapan yeniden CHP de siyaset yapabilecek.

Terör olaylarının ek gündem maddesi olarak görüşüldüğü toplantıda terörle ilgili bildiri yayınlanmasına da karar verildi.    (Cumhuriyet)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER