Genç Milletvekili istiyoruz

Doğukan Yılmaz Yapılacak ilk seçimde milletvekili aday adaylığını koyup Türkiye’nin en genç aday adayı olup hedeflerini gerçekleştireceğini belirtti.

Genç Milletvekili istiyoruz
Genç Milletvekili istiyoruz

Doğukan Yılmaz Yapılacak ilk seçimde milletvekili aday adaylığını koyup Türkiye’nin en genç aday adayı olup hedeflerini gerçekleştireceğini belirtti.

Sivil toplum kuruluşlarındaki çalışmalarıyla yakından tanınan Doğukan Yılmaz, 2019’da yapılması planlanan genel seçimleri hakkında çalışmalarını ve düşüncelerini açıkladı. 

Trabzon ’nun Ortahisar ilçesinden olan Doğukan Yılmaz , Trabzon'daki Derneklerde çalışmalarını sürdürüyor. Trabzon'da gençlerin birlik ve birlikteliğini sağlamaya çalışan, fakr-u zaruret içerisinde olan öğrencilere yardım elini uzatan Yılmaz, milletvekili seçilme yaşının 18'e indirilmesinin ardından gençlerin meclise girmesi, genç kuşağın sorunlarını dile getirmesi gayesiyle ilk adımlarını attığını ifade etti. Doğukan Yılmaz, maddi sıkıntılarını ve kaybetme olasılığını göz ardı ederek ilk seçimde milletvekili aday adaylığını koyup Türkiye’nin en genç aday adayı olup hedeflerini gerçekleştireceğini belirtti.

Doğukan Yılmaz, “Trabzon’nun sıkıntılarını not aldığını ve bunlara çözüm yolunda şimdiden güzel projeler hazırladığını ifade etti.

Bu arada çeşitli STK'ların gençlik kollarında başkanlık faaliyeti de sürdüren Yılmaz, “Biz Gençler olarak her alanda devletimize ve milletimize hizmet etmek için yola çıktık. Ülke olarak, millet olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Bu zor süreçten çıkmak için elimizi değil, bedenimizi taşın altına koyacağız. Bu ülkede yaşayan herkesin bu mantalite ile hareket etmesi gerekir.  Bu ülke kolay kazanılmadı. Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın her platformda dile getirdiği bu çağrıyı sahiplendiğimizi ve bu uğurda mücadele edeceğimizi bu vesile ile ifade ediyoruz. Allah yardımcımız olsun,” dedi.



Eğitimi hakkında yöneltilen sorulara cevap veren Yılmaz, Şuan 18 yaşında bulunuyorum ve lise son sınıf öğrencisiyim.

Hedeflerimi ve ideallerimi en iyi gerçekleştireceğim bölümü ve üniversiteye gidip kendimi vatanım için daha yararlı olabileceğini bir konuma getirmeyi hedefleyen Yılmaz

Son olarak da sosyal medyadan ne kadar spekülasyonlar yapılırsa yapılsın durmadan yorulmadan yoluma devam edeceğini ve her ne olursa olsun yılmayacağını belirtti.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER