Gamze Akkuş İlgezdi, Biliyoruz ki, kadın; Allah’ın Can’a lütfudur.

CHP İstanbul Milletvekili, MP Üyesi Gamze Akkuş İlgezdi Kerbela'dan günümüze Anadolu topraklarında kadınlarımızın var olma mücadelesini konuştuk

Gamze Akkuş İlgezdi, Biliyoruz ki, kadın; Allah’ın Can’a lütfudur.
Gamze Akkuş İlgezdiBiliyoruz ki, kadın; Allah’ın Can’a lütfudur.

CHP İstanbul Milletvekili, MP Üyesi Gamze Akkuş İlgezdi Kerbela'dan günümüze Anadolu topraklarında kadınlarımızın var olma mücadelesini konuştuk. Biliyoruz ki, kadın; Allah’ın Can’a lütfudur.

İlgezdi, Büyük usta Nazım Hikmet’in Kuvayı Milliye destanında anlattığı gibi kadının yerini “sofradaki öküzünden sonra gören”, onu dışlayan ve hor gören bir anlayış Alevi inancında hiçbir zaman yaşam şansı bulamamıştır.

Bu anlamlı etkinliği düzenleyen Sivas Koyulhisar Kılıçpınarı Köyü Dernek Başkanı Rıza Buldur'a, Kadın Kolları Başkanı Bilge Çıtak'a, Gençlik Kolları Başkanı Tarık Aydın'a, konuşmalarıyla bizleri aydınlatan Ehlibeyt Alimler Başkanı Hasan Kanaatlı'ya, Prof. Dr. Mustafa Demir'e, Büyükşehir Belediye Meclis üyelerimiz Fatih Üstünbaş ve Haydar Güneş'e, emekleri için Küçükçekmece İlçe Başkanımız Haydar Koparan'a ve örgüt emekçilerimize teşekkür ederim.

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2016, 17:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER