DSP'nin mitingine 6 partili katıldı!

DSP'nin mitingine 6 partili katıldı!

DSP'nin mitingine 6 partili katıldı!
Masum Türker'in Muğla Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği mini mitinge 7 gazeteci, 12 polis ve 6 partili katıldı
Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Masum Türker'in Muğla Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği mini mitinge 7 gazeteci, 12 polis ve 6 partili katıldı. Konuşmasında iktidara yüklenen DSP lideri Türker, "DSP'nin çok şükür baraj sorunu yok. Biz yüzde 10 barajını aştık" dedi.

12 Haziran seçimlerine sayılı günler kala siyasi partilerin genel başkanları seçim çalışmalarına hız verdi. Türker, seçim çalışmaları kapsamında partisinin düzenlediği açık hava toplantısı için Muğla'ya geldi. Muğla'nın Milas ilçesinde vatandaşlar ile biraraya gelen Türker, vatandaşlardan oy istedi. Öğle saatlerinde kadar Milas'ta bulunan Türker, daha sonra seçim otobüsü ile Muğla kent merkezine doğru hareket etti. Kent merkezine gelen DSP Genel Başkanı Türker, Cumhuriyet Meydanı'nda mini bir miting gerçekleştirdi. Cumhuriyet meydanındaki mitinge vatandaşlar ilgi göstermeyence ilginç görüntüler ortaya çıktı. Türker'in mitingine 7 gazeteci,12 polis memurunun yanı sıra 6 partili katıldı.

YİNE DE KONUŞTU
Vatandaşların ilgi göstermemesine rağmen mikrofonu eline alarak konuşmaya başlayan DSP lideri Türker, iktidara ve ana muhalefet partisi CHP'ye yüklenerek, "Ülkede bir seçim anketi sonucu almış başını gidiyor. Bunların hiç birisine inanmıyoruz. DSP'nin çok şükür baraj sorunu yok. Biz yüzde 10 barajını aştık. Partimizin rahmetli Genel Başkanı Bülent Ecevit'in hastalanmasına ve ölmesine neden olanlar bugün CHP'den milletvekili adayı oldu. İnsanların bunu çok iyi düşünmesi lazım. Bizim adımız DSP, yani ?Doğruları Söyleyen Partidir" dedi. Türker kısa konuşmasının ardından Köyceğiz'e doğru yola çıktı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER