CHP'li Bakan'dan yoğun İstanbul mesaisi!"

31 Mart'ta CHP'ye oy vermeyen seçmenin de İmamoğlu'na teveccühü var!"

CHP'li Bakan'dan yoğun İstanbul mesaisi!"
 CHP'li Bakan'dan yoğun İstanbul mesaisi!"

31 Mart'ta CHP'ye oy vermeyen seçmenin de İmamoğlu'na teveccühü var!"

CHP İzmir milletvekili Murat Bakan, partisinin görevlendirdiği İstanbul'un Ataşehir ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürüyor.

23 Haziran'da yenilenecek İstanbul seçimlerinde Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu için çalışmalarını son sürat sürdüren CHP'li Bakan, Medya Ege'ye açıklamalarda bulundu."Koordineli çalışıyoruz"CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, partisi tarafından görevlendirdiği Ataşehir'de Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ile koordineli çalıştıklarını belirtti. CHP'li Bakan, "Partimiz tarafından görevlendirildiğim Ataşehir ilçesinde Belediye Başkanı ve ilçe başkanımız ile birlikte koordineli çalışma yürütüyoruz.

İlçede son üç seçim sonuçlarına göre daha az oy aldığımız mahallelerde çalışıyoruz. Bu doğrultuda 23 Haziran'da yenilenecek Büyükşehir seçimleri için yoğunluklu olarak mahalle çalışmaları yürütüyoruz" dedi.

İzmirli belediye başkanları da İstanbul'da Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ve Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş'in de İstanbul'daki çalışmalara destek olmak için şehirde bulunduğunu söyleyen CHP İzmir milletvekili Murat Bakan, "Seferihisar ve Ödemiş belediye başkanlarımız şu anda destek amacıyla burada. Bayramdan sonra Narlıdere Belediye Başkanımız Ali Engin de burada olacağını söyledi. Bayrama kadar buradayız. Bayramda İzmir'de kısa bir süre bulunduktan sonra yeniden İstanbul'daki çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Milliyetçi-muhafazakar seçmenin de İmamoğlu'na teveccühü var Ataşehir'de CHP'ye oy vermeyen, milliyetçi-muhafazakar seçmenin de İmamoğlu'nun haksızlığa uğradığını düşündüğünü belirten CHP'li Bakan, "İlçede yoğunluklu olarak görüştüğümüz CHP'ye oy vermeyen kesimden aldığımız mesaj da İmamoğlu'na bir teveccühün olduğu yönünde. Milliyetçi-muhafazakar seçmen de Ekrem İmamoğlu'nun haksızlığa uğradığını düşünüyor. İkna çalışmalarımız başarılı bir şekilde sürüyor" ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2019, 10:39

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109