Cahit Eftekin, Milletvekili Aday Adayı oldu

Recep Tayyip Erdoğan gönüllüsü Yardımsever Vanlı iş adamı Cahit Eftekin, AK Parti Milletvekili Aday Adayı oldu.

Cahit Eftekin, Milletvekili Aday Adayı oldu
Cahit Eftekin, Milletvekili Aday Adayı oldu

Recep Tayyip Erdoğan gönüllüsü Yardımsever Vanlı iş adamı Cahit Eftekin, AK Parti Milletvekili Aday Adayı oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasetini kendine felsefe edinen bir Erdoğan Gönüllüsü olan Yardımsever Vanlı iş adamı Afra Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Eftekin, AK Parti  Milletvekili Aday Adayı oldu.


AK Parti’nin kuruluşundan bugüne partinin her kademesinde görev almış Recep Tayyip Erdoğan  gönüllüsü Yardımsever Vanlı iş adamı Afra Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Eftekin’i tanıyalım.




Cahit EFTEKİN Kimdir?

Cahit Eftekin, 1978 yılında Van’ın Erciş İlçesi Ergücü Köyü’nde dünyaya geldi. İlkokulu Ergücü Köyü İlköğretim Okulu’nda bitirdi. Hayat mücadelesi onu İstanbul’a getirdi.  Çalışkanlığı ve kuvvetli azmi  onu erken yaşta iş hayatına soktu. Eğiteme zaman bulamayan Eftekin, eğitim serüveni yarım kaldı. Kısa zamanda İstanbul’da isim yapmaya başlayan Cahit Eftekin, yarım bıraktığı tahsilini tamamlamak için Atlantic İnternational Üniversty’de İnşaat Mühendisliği bölümünü okumaktadır.Cahit Eftekin, İstanbul Anadolu Yakası’nda ve Türkiye’nin birçok önemli bölgesinde AFRA Yapı A.Ş. olarak İnşaat ve Konut Projeleri yaptı. Ve yeni projelerle de ülke ekonomisine katkı sunmaya devam ediyor.

Eftekin, bu işlerin yanı sıra tekstil ve yiyecek-içecek sektöründe hizmet vermektedir. Cahit Eftekin, Van Vakfı Üyesi, Van Dernekler Federasyonu Üyesi ve birçok dernekte onursal başkanlık yapmaktadır. Kültür ve spora da katkı sunan Eftekin, Maltepe Spor Kulübü Başkan Yardımcılığını görevi yürütmektedir.

AK Parti kuruluşundan bu yana  Cumhurbaşkanı Recep Tayyiip Erdoğan’ın bir gönüllüsü olarak AK Parti’de il veya ilçe farketmeksizin partinin her kademesinde bir partiliden çok bir gönüllü gibi sahada oldu. Daima halk ile iç içe olan yardımsever iş adamı Cahit Eftekin, yardımlaşma dayanışma toplantılarıyla vatandaşların yanında oldu.

Cahit Eftekin, evli ve 3 çocuk babasıdır.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER