Babuşçu'dan bölgelere ziyaret

Babuşçu'dan bölgelere ziyaret

Babuşçu'dan bölgelere ziyaret
Babuşçu'dan bölgelere ziyaret

3. Bölge ziyaretlerine devam AKP İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, Büyükçekmece İlçe Teşkilatı’nda gördüğü ilgiden memnun kaldı


3. Bölge ziyaretlerine devam AKP İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, Büyükçekmece İlçe Teşkilatı’nda gördüğü ilgiden memnun kaldı

Büyükçekmece İlçe Teşkilatını ziyaret eden AKP İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, “Büyükçekmece ilçe teşkilatımızın referanduma tam anlamıyla hazır olduğunu görmekten memnuniyet duyuyorum” diye konuştu.

3. Bölge ziyaretlerine devam eden AKP İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, buralarda gerçekleştirdiği toplantılarda hem partileriyle hem de vatandaşla bir araya geliyor. Büyükçekmece’de gerçekleştirdiği toplantıda 12 Eylül referandumunun önemine değinen Babuşçu, aynı zamanda da ilçe teşkilatının yaptığı çalışmaları da denetledi.  Büyükçekmece ilçe teşkilatının başarılı ilçeler arasında ilk sırada yer aldığını belirten Aziz Babuşçu, referandum sonuçlanana kadar bu yoğun temponun sürmesini istedi. Büyükçekmece’deki sandık performansı ve saha çalışması konularında da bilgi alan Babuşçu, duyduğu memnuniyeti partilerle paylaştı. Toplantıda İlçe Başkanı Recep Erol’un yanı sıra Büyükçekmece Kadın Kolları Başkanı Nurcan Çelik, Gençlik Kolları Başkanı Enver İshakoğlu, meclis üyeleri ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

‘Görevimiz büyük yükümüz ağır’

Toplantıda kısa bir açılış konuşması yapan AKP Büyükçekmece İlçe Başkanı Recep Erol; “Ülkemizin tarihi günlerinden birine daha yaklaşıyoruz. Görevimiz büyük yükümüz ağır. Yakın siyasi tarihimizin en önemli halk oylamasına gidiyoruz. Ülkemizde bu değişimler olurken Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, gecesini gündüzüne katarak çalışırken bizler asla oturamayız. Büyükçekmece olarak il teşkilatımızın bizlere yüklemiş olduğu tüm sorumlulukları yerine getirmek için gayret gösteriyoruz. Bunun yanında ilçemizde yaptığımız faaliyetler ve ev sohbetlerimiz ile referandumun önemini ve içeriğini halkımıza anlatmaya çalışıyoruz. Davamızın ve sevdamızın ne kadar büyük ve ne denli anlamlı olduğunun farkındayız. Bunun için bir dakika bile durmadan gerekirse uyumadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz, sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Bu yola halkımızla el ele çıktık

İl Başkanı Aziz Babuşcu ise yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Yapmış olduğumuz ziyaretler ve tespitler sonucunda Büyükçekmece ilçe teşkilatının referanduma tam anlamıyla hazır olduğunu görmekten memnuniyet duyuyorum. Şu anda yapmış olduğumuz çalışmalarımız bir dava, bir inanç için. Geçmişin perdeleri aralanacak. Amacımız vesayetten arındırılmış bir demokrasiye sahip yeni bir Türkiye’de, insanların refah ve mutluluk içinde yaşamasını sağlamaktır. Demokrasi yolculuğumuzda halkımızla yüzleşme zamanı olan 12 Eylül günü AK Parti teşkilatları ile sandıklarda olacak ve 13 Eylül sabahı bambaşka bir ülkeye merhaba diyeceğiz. İmtiyazlı olanların imtiyazları ellerinden alınacak diye kıyameti koparıyorlar. Halkımızla el ele bu yola çıktık. Desteğimizin millet olduğunu biliyoruz.”

İlçe ziyaretinin ardından Büyükçekmece sahilinde yer alan Ak Nokta’yı da ziyaret eden Babuşcu, burada halkın sorularına cevap vererek yeni üye kayıtlarını bizzat kendisi gerçekleştirdi. Oldukça yoğun bir ilgi ile karşılanan İl Başkanı Aziz Babuşcu sahilde esnaflarla sohbet ederek notlarını aldı.

ÜMİT ERSOY / KENT YAŞAM

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER