AK Parti'nin anketinden ne çıktı?

AK Parti'nin anketinden ne çıktı?

AK Parti'nin anketinden ne çıktı?
AK Parti'nin anketinden ne çıktı?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, yaptırdıkları son anketin sonucunu açıkladı. Anketin sonuçları için...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, yaptırdıkları son seçim anketinin sonucunu açıkladı. Çelik, anket sonucuna göre, AK Parti'nin oy oranının yüzde 42.5 olduğunu söyledi.

Çelik, Habertürk Televizyonu'nda Ankara Temsilcisi Ünsal Ünlü'nün sorularını yanıtladı. Diğer partilerin oy oranları hakkında bilgi vermeyen AK Parti kurmayı, partilerinin 63 ilde birinci, diğer illerde ikinci olduğunu öne sürdü.  Hüseyin Çelik, polis şefi Hanefi Avcı'nın kitabıyla ilgili olarak da şu değerlendirmeyi yaptı:

ARKADAŞ BELGE SUNMUYOR

"Basına yansıdığı kadarıyla okudum. Kitabı okumadığım için yorum yapmam doğru değil. Fakat arkadaş hiçbir belge sunmuyor ve zamanlaması da çok önemli. Bir cemaatin önderi (Fettullah Gülen referandumda evet verin) dedikten sonra çıktı. Devletin kaydında olmayan yasadışı bir şey varsa onu ayaklarımızın altına alır ezeriz.

MESLEK HAYATININ SONUNDA!

Hanefi avcı bir emniyet müdürüdür. Meslek hayatının da sonuna gelmiştir. Bazı emekli generaller emekli olacağına yakın konuşmaya başlarlar. Sesleri de çok gür çıkar. Sayın Avcı da bu modaya uymak istemiş herhalde. Ortaya bir iddia atıp, ispatlamazsanız sıkıntı çekersiniz."

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER