AK Parti Kadıköy İlçe Gençlik Kolları 3. Olağan Genel Kongresi Yapıldı

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. Hurşit Yıldırım, “Biz gençlerimize sadece geleceğimizi emanet etmiyoruz, geleceğimizin bugün olduğunu, şu an olduğunu, gün geçirmeksizin inisiyatif almamız ve çalışmamız gerektiğini buradan sizlere söylemek istiyorum”

AK Parti Kadıköy İlçe Gençlik Kolları 3. Olağan Genel Kongresi Yapıldı
AK Parti Kadıköy İlçe Gençlik Kolları 3. Olağan Genel Kongresi’ne yoğun ilgi vardı.

İlçe Gençlik Kollarının büyük bir titizlik göstererek organize ettiği kongrenin yapıldığı salonda yoğun katılım vardı. 17 Eylül Cumartesi günü AK Parti Kadıköy İlçe Gençlik Kolları’nın evsahipliğinde BY Otel’de gerçekleşen kongreye İstanbul 1. Bölge Milletvekilleri Gürsoy Erol, Belma Satır, Metin Külünk, İsmet Uçma, Muhammet Bilal Macit, 3. Bölge Milletvekili Mehmet Muş, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Selim Temurci, AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. Hurşit Yıldırım, önceki dönem ilçe başkanı Muharrem Ödemiş, 12 Haziren Genel Seçimleri AK Parti Milletvekili adayları Faruk Bilal Şener, Derviş Yücel, AK Parti Kadıköy İlçe Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, il gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri, diğer ilçelerin gençlik kolları başkanları ve AK Parti Kadıköy’ün gençleri katıldı. Av. İsa Sinan Göktaş’ın yeniden seçildiği ve kısa bir konuşma yaptığı kongrede ayrıca Milletvekilleri Gürsoy Erol, Belma Satır, Metin Külünk ve Muhammet Bilal Macit birer konuşma yaptılar.

‘Genel Başkanımız da gençlik kolları başkanlığından bugünlere geldi’


Gençlik Kolları Başkanı’nın AK Parti’nin tüzüğünde çok önemli bir yeri olduğunu, kendi yönetimini ve kendi organlarını kendisinin seçebildiğini ifade eden AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. Hurşit Yıldırım, “Bugünkü kongrenin yeni bir başlangıç olduğunu belirtmek isterim. AK Parti’de siyasete başlamak gençlerimiz için büyük bir avantaj.

Bizim gençlerimizinde, başarı çıtasını her geçen gün hızla yükselten Kadıköy’de siyaset yapması bir ayrıcalıktır diye düşünüyorum. Genel Başkanımızın gençlik kolları başkanlığından bu günlere geldiğini özelllikle vurgulamak istiyorum. Sevgili gençlerimiz şahsen aynı heyecani ve aynı görevi yapmış bir ağabeyiniz olarak sizinle beraber aynı duyguyu ve de aynı düşünceyi paylaşıyorum. Biz gençlerimize sadece geleceğimizi emanet etmiyoruz, geleceğimizin bugün olduğunu, şu an olduğunu, gün geçirmeksizin inisiyatif almamız ve çalışmamız gerektiğini buradan sizlere söylemek istiyorum. Ben yeniden Gençlik Kolları Başkanlığı’na seçilen İsa Sinan Göktaş kardeşimi ve yönetimdeki tüm ekibini tekrar tebrik ediyorum. Bu gençlik kongresi Kadıköyümüz’e, İstanbulumuz’a ve tüm Ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

AK PARTİ KADIKÖY GENÇLİK KOLLARI SEÇİMİ FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER