Küçükyalı'ya VIP Huzurevi Açıldı

Suadiye Huzurevleri'nin üçüncü halkası olan "Suadiye Huzurevi VIP" açıldı.

Küçükyalı'ya VIP Huzurevi Açıldı
Küçükyalı'ya VIP Huzurevi Açıldı

Suadiye Huzurevleri'nin üçüncü halkası olan "Suadiye Huzurevi VIP" açıldı.

E-5 Karayolu'nun İdealtepe bölümünde yer alan ve çağdaş donanımlara sahip merkezin açılış kurdelasını, katılan davetliler ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İstanbul İl Müdürü Önal İnaltekin kesti.

İlk şubesini 2008 yılında Suadiye'de, ikinci şubesini ise 4 yıl önce Beylerbeyi'nde açan Suadiye Huzurevi, gelen talepler doğrultusunda üçüncü şubesini İdealtepe'de hizmete soktu. Yeni merkezi gelen talepler doğrultusunda açmaya karar verdikleri bilgisini paylaşan merkezin kurucusu Ekrem Azaklı; "Bu merkezi tüm ihtiyaçlara cevap verebilecek şekilde düzenlendik. Yaklaşık 6 ay süren bir hazırlık süreci yaşadık" dedi.



7/24 HEMŞİRE VE BAKIM HİZMETİ

E-5 Karayolu'nun İdealtepe bölümünde, Delta Hospital arkasındaki 5 katlı bir binada hizmet vermeye başlayan merkezin 60 odalı ve 100 yaşlı misafir kapasiteli olduğu bilgisini veren Ekrem Azaklı; "Burasının en önemli özelliklerinden biri fiziksel anlamda binanın konforu olup, tüm odalarda tuvalet ve banyo gibi unsurların mevcut bulunmasıdır. Diğer merkezlerimizle birlikte burada da 7/24 hemşire ve bakım hizmetlerinin verilmesinin yanı sıra misafirlerimizin haftanın üç günü anlaşmalı dahiliye uzmanı doktorlarımız tarafından kontrol ediliyor olması da ayrıcalıklı tarafımız" şeklinde konuştu. Azaklı, "Yine her hafta bir gün nörolog doktor gelip, ihtiyacı olan misafirlerimizin kontrollerini yapıyor. Bunun dışında devamlı olarak bulunan psikologlarımız da mevcut" diye ekledi.



FİZYOTERAPİST DESTEĞİ

Merkezde kalan misafirlere en çok ihtiyaç duydukları fizyoterapist desteği de verdiklerini dile getiren Ekrem Azaklı; "Anlaşmalı olduğumuz fizyoterapistleri ihtiyaç duyan hastalarımız için çağırıyoruz. Bunun için ayrı bir fizik tedavi odası da hazırladık. Merkezin bir katı tamamen palyatif, ağır bakıma yönelik hastalar için ayrıldı. Hastane modellerinde rastlanan hasta yatak başlarındaki merkezi oksijen ve aspirasyon sistemimiz de var" açıklamasında bulundu.



24 SAAT KAMERA İLE İZLEME İMKÂNI

Suadiye Huzurevi VIP'in bir başka özelliği ise, merkezin hem genel hem de misafir yakınları tarafından 24 saat kamera sistemi ile izlenebiliyor olması. Yaklaşık 2.500 metrekarelik kullanım alanı olan merkezin 5 katlı binasında, biri çok geniş olmak üzere iki asansör, tavan yüksekliği 6 metreyi bulan geniş bir lobi alanı var. Açık ve kapalı otoparkı da bulunan binanın Adalar ve Başıbüyük Ormanları'nı gören manzarası bulunuyor. Misafirlere 3 ana, 3 de ara olmak üzere 6 kez yemek servisi verildiği, yemeklerin ise kendi mutfaklarında özel olarak hazırlandığı aktarılan bilgiler arasında...

SUADİYE HUZUREVİ, YAŞLI BAKIM MERKEZİ İLETİŞİM BİLGİLERİ İÇİN TIKLA




Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2015, 22:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109