Ethica Sağlık Grubu’nun Levent Şubesi Açıldı

Sağlıklı yaşam ve güzellik kavramını birleştiren Ethica Sağlık Grubu’nun Levent şubesi 12 Ekim 2011 Çarşamba günü görkemli bir davetle açıldı. Açılışa Baymak ve Ethica Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akdoğan ile birçok ünlü ve basın mensubu katıldı.

Ethica Sağlık Grubu’nun Levent Şubesi Açıldı
Ethica Levent Plastik Cerrahi ve Medikal Estetik Hastanesi, sağlıklı yaşam ve güzellik anlayışına birçok yeniliği de getiriyor. Hastanede, hastalıkları belirti vermeden önce tespit edebilen “manyetik biorezonans yöntemi” ile yeni güzellik  tanımı  olan  “4 Boyutlu Güzellik”  konsepti dahilinde yaklaşımda bulunuluyor.
Açılışa Ünlü Yağdı 

Davetliler ile basının yoğun ilgi gösterdiği açılışa ünlüler de akın etti. Sanat ve cemiyet dünyasından ünlülerin katıldığı açılışa Dr. Ender Saraç, Tuğba Ekinci, Tuğba Erbil, Atilla Saral, İpek Tanrıyar, Bora Gencer, Suat Suna, Sinem Kobal, Cenk Eren, Berkant, Saba Tümer, Şebnem Kısaparmak, Sema Çelebi, Romalı Perihan ve Begüm Şen gibi birçok ünlü katıldı.

Hastalıkları Belirti Vermeden Önlemek Mümkün!

Sağlıklı yaşam anlayışına yeni bir boyut getiren Ethica Levent Plastik Cerrahi ve Medikal Estetik Hastanesi’nde “Sağlıklı Yaşam Kliniği” ve “Antiaging Kliniği” hizmet veriyor.

Sağlıklı Yaşam Kliniği’nde bulunan manyetik biorezonans cihazı ile  tüm beden analiz edilerek hastalıklar başlamadan önlem alınabiliyor. Manyetik biorezonans yöntemi (SCİO), klasik tıp yöntemlerinden farklı olarak hücre ve doku düzeyinde bedeni analiz ederek daha geniş kapsamlı sonuçlar veriyor. Cihaz sadece fizik bedeni değil, aynı zamanda ruhsal, duygusal ve zihinsel bedenleri de tarıyor. Manyetik biorezonans cihazı, hücre ve organlardaki mevcut  stresi (frekans değişimlerini)  saptayarak,  kişiye  özgü  bireysel iyileşme programının çıkartılmasına  yardımcı oluyor. 

Hiçbir yan etkisi olmadan, bir saat gibi kısa bir sürede tüm bedeni tarayan cihaz, kanser başta olmak üzere birçok hastalığı başlangıç aşamasında tespit edebiliyor. Manyetik biorezonans cihazıyla kişinin çeşitli hastalıklara yatkınlığı da saptanabiliyor ve olası hastalıklara karşı önlem alma imkanı doğuyor.

Güzellikte Yeni Anlayış: 4 Boyutlu Güzellik

Sağlıklı Yaşam Kliniği’ne başvuranlara yeni güzellik  tanımı  olan  “4 Boyutlu Güzellik”   konsepti dahilinde yaklaşımda bulunuluyor. “4 boyutlu güzellik” konseptinde bedenin sağlıklı olması ve uyum içinde çalışması için modern tıp ve bütünsel tıp yöntemleri uygulanıyor.

4 boyut, ruh-beden, duygu-beden, zihin-beden ve fizik-bedenden oluşuyor:
•    Zihin-beden, bilinçaltı, ego ve otomatik pilot.
•    Fizik-beden, fizik dünyadaki varlığımız, bedenimiz.
•    Ruh-beden, insanın sonsuzluk arayışını temsil eder.
•    Duygu-beden, korkudan sevgiye uzanan duygu yelpazesini anlatır.
Bu dört beden uyum içinde olduğunda  gerçekleşen bir güzellik anlayışından söz edilebilir.
Sağlıklı Yaşam Kliniği’nde, yapılan görüşmeler ve analizler sonucunda, kişiye özel, yaşamdan soyutlamadan tedavi programı hazırlanıyor. Örneğin kişi kilo vermek istiyorsa, 3 aylık-6 aylık tedavi takip programlarına alınıyor. Kişi her geldiğinde vücut  analizi ile kontrol edilip yeni beslenme ve egzersiz programı veriliyor. Ayrıca 15-20 gün arayla ihtiyacına yönelik SCİO tedavisi uygulanıyor.

Ethica Levent Plastik Cerrahi ve Medikal Estetik Hastanesi’nde, kilo vermeyi kolaylaştırıcı  ve kilo korumasına yönelik teknikler, sağlıklı yaşam için  modern tıp ve bütünsel Tıp ( SCİO –manyetik biorezonans yöntemi, ozon, akupunktur, homeopati, enerji terapisi) bir arada uygulanıyor.

Obezite, kilo koruma, kilo alma, dengeli beslenme, hamilelik cinsel fonksiyon bozuklukları, loğusalık dönemi, uykusuzluk, depresyon, sigara ve alkol bırakma, detoks,  sindirim sorunları, çocuklarda ergenlik ve obezite, doğru beslenme ve konsantrasyon düşüklüğü, bağışıklık sisteminin az çalıştığı durumlar gibi konularda  kişiye özel tedavi programları doktor tarafından hazırlanıyor ve uygulanıyor.

PRP İle Cildiniz Yenilensin

Ethica Levent Plastik Cerrahi ve Medikal Estetik Hastanesi’nde, kırışıklıklar, lekeler ve saç dökülmesi sorunlarına karşı PRP yöntemi uygulanıyor.  PRP (platelet rich plasma) trombosit yönünden zenginleştirilmiş plazma uygulaması adı verilen yöntemin kısaltılmış adıdır. Bu yöntemle, bir kişiden alınan az miktardaki kan özel bir işlemden geçirilerek bileşenlerine ayrıştırılıyor ve elde edilen az miktardaki trombosit yönünden zenginleştirilmiş plazman yine aynı kişiye cilt gençleştirme amaçlı enjeksiyon yoluyla geri veriliyor. Bu işlemle deride yılarca ultraviyole ışınlarına maruz kalma sonucunda oluşan kırışıklar düzeltiliyor, çöküntüler gideriliyor ve cilt esneklik ve parlaklığını geri kazanıyor.

 Sağlıklı Yaşam Kliniği’nde Uygulanan Tedaviler:
•    Kişiye özel sağlıklı yaşam programları
•    Genel muayene
•    Vücut analizi, SCİO (manyetik biorezonans testi), akupunktur, enerji terapisi, ozon,
Antiaging Kliniği’nde Uygulanan Tedaviler:
•    Soğuk lipoliz ile tek seansta ameliyatsız  1 beden beden küçültme
•    Botoks, dolgu ve mezoterapi uygulamaları
•    Selülit tedavisi
•    Kişinin ihtiyacına yönelik  özel  vitamin, mineral ve doğal kolajen uygulamaları
•    Cildin yenilenmesi, canlandırılması ve yeniden yapılandırması amacıyla kişiye özel  bakımlar
•    Enerjetik botoks ve enerjetik masaj
•    Lazer uygulamaları

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER