CİLDİNİZİ YAZA HAZIRLAYIN

CİLDİNİZİ HERBALIFE SKIN CANLANDIRICI BİTKİ ÖZLÜ TONİK İLE YAZA HAZIRLAYIN

CİLDİNİZİ YAZA HAZIRLAYIN
 CİLDİNİZİ YAZA HAZIRLAYIN

CİLDİNİZİ HERBALIFE SKIN CANLANDIRICI BİTKİ ÖZLÜ TONİK İLE YAZA HAZIRLAYIN

Kış bitti, yaz geldi. Peki kışın kuruyan, soğuğa maruz kalan, nemini kaybeden cildinizi yaza hazırlamak ister misiniz? Herbalife Skin Canlandırıcı Bitki Özlü Tonik cildinizin nemlenmesine ve canlı bir görünüm kazanmasına yardımcı olacak. Aloe Vera içerikli meyve kokulu ve alkol içermeye tonik, kuruma hissi olmadan cildinizi tazelenmiş ve temizlenmiş hissetmenizi sağlayacak

Cildin nemlenmesine ve canlı bir görünüm kazanmasına yardımcı olan Herbalife Canlandırıcı Bitki Özlü Tonik, cildinizi nazikçe temizleyerek yaz döneminde yeniden tazelenmiş ve temizlenmiş hissetmenize yardımcı olacak.

Özel olarak formüle edilmiş içerik
Aloe Vera içerikli, meyve kokulu, alkol içermeyen Canlandırıcı Bitki Özlü Tonik sadece cildinizi nemlendirmekle kalmıyor aynı zamanda cildinizi nazikçe temizlemenize yardımcı oluyor. Özel olarak formüle edilmiş içeriğinde Aloe Vera ile birlikte B3, C ve E vitaminleri ile potasyum mineralleri bulunuyor.


Bütün cilt tiplerine uygun
Bütün cilt türlerinde istenilen etkiyi gösteren Canlandırıcı Bitki Özlü Tonik, kuruma hissi olmadan cildinizi tazelenmiş ve temizlenmiş hissetmenize yardımcı olur.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER