Avdija Vrsajevic’in babalık sevinci…

Osmanlıspor’un Bosna Hersek’li oyuncusu Avdija Vrsajevic baba oldu.

Avdija Vrsajevic’in babalık sevinci…
 Avdija Vrsajevic’in babalık sevinci
Osmanlıspor’un Bosna Hersek’li oyuncusu Avdija Vrsajevic baba oldu.

Yıllar sonra ilk bebeklerini kucaklarına almanın mutluluğunu yaşayan başarılı futbolcu Acıbadem Ankara Hastanesi’nde doğum yapan eşi Leyla Vrsajevic ile birlikte mutluluk pozu verdi.

ACIBADEM ANKARA HASTANESİ MUTLU SONA İMZA ATTI

3 sezon forma terlettiği Hajduk Split takımından 2015-2016 sezonu öncesinde Osmanlıspor’a transfer olan başarılı sağ bek Avdija Vrsajevic baba olmanın sevinci yaşadı. Yıllar süren bebek sahibi olma isteklerinin Acıbadem Ankara Hastanesi ile yollarının kesişmesi ile mutlu sona ulaştığını söyleyen futbolcu duygularını şu sözlerle anlattı: “Türkiye'ye gelmeden önce 6 kez tüp bebek tedavisi ile bebek sahibi olmaya çalıştık, ancak netice alamadık. Ankara’ya geldikten sonra Acıbadem Ankara Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Rana Karayalçın ile yolumuz kesişti. 2 ay gibi kısa bir sürede mutlu haberi doktorumuzdan aldık. İlk tüp bebek denemesinde eşim hamile kaldı. Doktorumuz 9 ay boyunca bebeğimizin gelişmesini takip etti ve bizimle yakından ilgilendi. Eşim geçmişte rahim operasyonu geçirmiş olmasına rağmen çok rahat bir doğum sonrasında oğlumuza kavuştuk. Şu an çok mutlu ve heyecanlıyız. Her şey mükemmel gidiyor. Önce ilk çocuğumuzu sağlıklı bir yaşa getirdikten sonra ikinci çocuğu mutlaka düşünüyoruz.“

“Kişiye özel tedavi planlaması yaptık”

Avdija Vrsajevic'in Türkiye'ye gelmeden önce normal yollarla bebek sahibi olamadıkları için birçok yönteme başvurduklarını söyleyen Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Rana Karayalçın “Daha önce yurt dışında 6 kez başarısız tüp bebek denemesi olan hastamızda gerekli incelemeler hızla tamamlandıktan sonra kişiye özel tedavi planlanması yapıldı. Septum (rahim içi perde) operasyonu geçiren Lejla' nın 9 aylık gebelik süreci sorunsuz geçti ve başarılı bir doğumla Ahmed dünyaya geldi. Ekip olarak ailenin mutluluğunu ve heyecanını ilk gebelik haberinde bu yana paylaşmaktan ötürü çok mutluyuz” diye konuşarak duygularını anlattı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109