49 GÜN KAMPA GİRİYORUZ DUA EDİN!

Prof. Dr. Ercüment Ovalı, gelişmeyi; 6 nisanda ilk covid19 spesifik immun plazma 12 hastanın tedavisi için bir klinik çalışma kapsamında kullanılmaya başlıyor.

49 GÜN KAMPA GİRİYORUZ DUA EDİN!
 49 GÜN KAMPA GİRİYORUZ DUA EDİN!

Prof. Dr. Ercüment Ovalı, gelişmeyi; 6 nisanda ilk covid19 spesifik immun plazma 12 hastanın tedavisi için bir klinik çalışma kapsamında kullanılmaya başlıyor.

Hematoloji Uzmanı Prof. Dr. Ercüment Ovalı, Covid-19 hastalarından alınan antikorlarla koronavirüslü 12 hastanın tedavisi için yapılacak klinik çalışmayı Sağlık Bakanlığı'na sundu.
Laboratuvarda bir süredir koronavirüse karşı tedavi çalışmaları üzerine çalışan Ovalı ve ekibi, koronavirüse karşı antikorla tedavi üzerine yaptığı çalışmalardan önemli sonuçlar elde etti ve bu bulguları Sağlık Bakanlığı ile paylaştı.
Prof.Ovalı gelişmeyi; 6 nisanda ilk covid19 spesifik immun plazma 12 hastanın tedavisi için bir klinik çalışma kapsamında kullanılmaya başlıyor. Bakanlık projemize onay verdi. 49 gün yokuz kampa giriyoruz Üretime başlıyoruz.Kahramanlarımı öpüyorum" ifadeleriyle duyurdu.
2017 yılında GQ Men of the Year Yılın Bilim Ödülü'nü alan Ovalı, ödülünü Eren Bülbül ve Mehmetçik'e adamıştı.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109