Validebağı koruda, Polis intihar etti

Hakkari’de görevli 29 yaşındaki polis memuru Muammer Oğul, Üsküdar Koşuyolu’nda bulunan Validebağı Korusu’nda kendisine ait beylik tabancasıyla intihar etti.

Validebağı koruda, Polis intihar etti
Validebağı Korusu’nda dün köpeğiyle gezintiye çıkan bir vatandaş, korulukta bir ağacın altında kanlar içinde hareketsiz duran bir kişiyi gördü. Vatandaşın ihbarıyla olay yerine gelen polis ekibi hemen olay yerine ambulans çağırdı.

Olay yerine gelen sağlık ekibi, başında silah yarası bulunan kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Polislerin yaptığı üst aramasında, ölen kişinin Hakkari’de görev yapan Bayburt nüfusuna kayıtlı polis memuru Muammer Oğul olduğunu öğrendi. Diyarbakır’da komiser yardımcılığı kursunda öğrenim gördüğü öğrenilen polis memurunun izinli olarak İstanbul’a geldiği açıklandı.

Olay yeri inceleme ekipleri ve Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri de ceset ve çevresinde detaylı araştırma yaptı. Üsküdar ilçe emniyet müdürü de olayla ilgili bilgi aldı. Oğul’un cansız bedeni Cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109