SELAM İLETMEME CİNAYETİ.

Pendik'de selam iletmeme yüzünden çıkan kavgada aynı evde oturan 3 kişi bıçaklı kavga yaptı , Selam iletmediği idda edilen 35 yaşındaki Mustafa Karahan bıçaklanarak hayatını kaybetti. bir gün sonra ise 7 kişilik gurup arasında çıkan bıçaklı kavgada 17 yaşındaki Rıdvan sütcü öldürüldü.

SELAM İLETMEME CİNAYETİ.
 Pendik'te bir gün arayla çıkan bıçaklı kavgada 34 yaşındaki Mustafa karahan ve 17 yaşındaki Rıdvan Sütcü hayatını kaybetti her iki olayla ilgili 10 kişi tutuklanarak Maltepe cezaevine gönderildi.
 
Pendik Esenyalı'da bekar evinde kalan börekci üç arkadaş alkollü olarak Mustafa Karahan'ın doğum gününü kutladıkları sırada Ömer Yaşar isimli şahıs evde misafir olan Şentürk isimli şahısa ben sana Mustafa Karahan ile geçenlerde selam yollamıştım demesi üzerine tartışma çıktı , Selamı iletmediği iddia edilen Mustafa Karahan ile Ömer Yaşar arasında tartışma çıkınca bıçaklı kavga başladı. Ömer Yaşar iddaya göre selamı, iletmeyen Mustafa karahan'ı bıçaklayarak evden kaçtı. evde bulunan Mustafa Çakır ve Ali Can Polat yardım ettikleri gerekcesi ile 3 şahıs Pendik Asayiş Büro ekipleri tarafından yakalanarak Pendik Adliyesine çıkarıldılar, tutuklanan üç kişi Maltepe cezavine yollandı. Bir gün önce ise Pendik Kavakpınar Abdi İpekci caddesi üzerinde yol vermeme yüzünden tartışma çıktı. çıkan kavgada Rıdvan Sütcü isimli 17 yaşındaki genç 7 kişi tarafından bıçaklanarak hayatını kaybetti. Gözaltına alınan F.K, ,E.T,  E.C.O,  G.Y., F.G., A.S.C., ve G.Y, çıkarıldıkları Pendik Adliyesi tarafından tutuklanarak Maltepe cezaevine yollandılar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER