Polis'den Hırsızlara operasyon: 5 gözaltı

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Ofis Amirliği ekipleri, son günlerde Kadıköy, Ataşehir, Maltepe, Kartal, Pendik ve Ümraniye'de artan haneden hırsızlık olaylarıyla alakalı çalışma başlattı.

Polis'den Hırsızlara operasyon: 5 gözaltı
Polis'den Hırsızlara operasyon: 5 gözaltı

İstanbul'da çok sayıda haneden hırsızlık yaptığı iddiasıyla tutuklanan 5 kişi gözaltına alındı. İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Ofis Amirliği ekipleri, son günlerde Kadıköy, Ataşehir, Maltepe, Kartal, Pendik ve Ümraniye'de artan haneden hırsızlık olaylarıyla alakalı çalışma başlattı.

Hırsızlık vakalarının yaşandığı bölgelerdeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, hırsızlığı gerçekleştiren kişilerin kimliğini belirledi.

Ekipler, 3 gün önce Anadolu yakasındaki çok sayıda adrese düzenledikleri eş zamanlı baskınlarda, hırsızlık olaylarını gerçekleştirdiği iddia edilen 6 şüpheliyi yakaladı. Kuşkuluların adreslerinde yapılan aramalarda, hırsızlık sırasında kullanıldığı tahmin edilen araç ve gereçlerin yanı sıra çok sayıda çalıntı elektronik eşya ve ziynet eşyası ele geçirildi.

Emniyete getirilen kuşkuluların son zamanda 51 haneden hırsızlık vakası gerçekleştirdiği belirlendi.

Çok sayıda hırsızlıktan suç kaydı bulunduğu belirtilen şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edildi. Kuşkululardan 5'i, çıkarıldıkları mahkemece gözaltına alındı.

ATAŞEHİR POLİS KARAKOLLARI, TELEFONLAR

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2015, 11:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER