Polis Komşularıyla İftarda

Polis Komşularıyla İftarda Ramazan ayının güzelliklerini Esenler tüm güzellikleriyle yaşıyor. İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlediği "Polis Komşularıyla İftarda" organizasyonuna Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu da katıldı.

Polis Komşularıyla İftarda
Polis Komşularıyla İftarda

Ramazan ayının güzelliklerini Esenler tüm güzellikleriyle yaşıyor. İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlediği "Polis Komşularıyla İftarda" organizasyonuna Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu da katıldı.

Ramazan’ın ikinci günü, Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün bahçesinde özel bir iftar yemeği vardı. "Polis Komşularıyla İftarda" adıyla düzenlenen iftar yemeğine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İlçe Emniyet Müdürü Erol Öztaş, İlçe Müftüsü Halil Şekerci, bazı belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarının da katıldığı iftar yemeğinde birlik ve beraberlik mesajları verildi.
 
Her günümüz bereketli olsun

 
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Polis Komşularıyla İftarda organizasyonuna katılan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu herkesin Ramazan ayını tebrik etti. Birlik ve beraberlik içerisinde bereketiyle dolu bir Ramazan geçirmeyi temenni ettiğini belirten Göksu, “Ramazan ayı, birliğin beraberliğin üst düzeye çıktığı, bereketin paylaşıldığı bu ay, iftar sofralarıyla güzel. Böyle bir sofrayı bize hazırlayan ilçe emniyet müdürlüğümüze teşekkürlerimi sunuyorum.  Her günümüz bu Ramazan akşamı gibi güzel ve bereketli olsun” dedi.
 
Birlikteliği güçlendirme


 Polis Komşularıyla İftarda organizasyonunu düzenleyen Esenler İlçe Emniyet Müdürü Erol Öztaş da yaptığı konuşmada, bu tür organizasyonlarla vatandaşla polis arasındaki birlikteliği güçlendirmeyi amaçladıklarını ifade etti. Öztaş, iftar yemeğine icabet gösteren vatandaşlara teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2014, 19:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109