Pendik'de Uyuşturucu Operasyonu

Pendik’te bir kadının evine basğın yapan asayiş büro ekipleri 19 kilo esrar ele geçirdiler

Pendik'de Uyuşturucu Operasyonu

Pendik’te bir ihbarı değerlendiren emniyet yetkilileri yapılan operasyonda bir evde 19 kilo esrar ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan bir kadın bir erkek sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Yenişehir Mahallesi’nde ikamet eden F.S.(27) isimli kadının uyuşturucu ticareti yaptığı yönünde ihbar alan Pendik Asayiş Büro Amirliği ekipleri kadını takibe aldılar. Gerekli izinlerin alınmasının ardından F.S.’nin erkek arkadaşı E.P.(28) ile birlikte kaldığı daireye operasyon düzenleyen polis ekipleri yapılan aramalarda yaklaşık 19 kilogram esrar ele geçirdiler.

Gözaltına alınan zanlılar bayan olan F.S Ben uyuşturucu satmakla bir alakam yok E.P bana kendisini kimyager olarak tanıştırdı 5 yıldır kendisi ile birlikte benim evimde yaşıyoruz, bir ara afganistan'a çalışmaya gitti kendisi birlikteyken zaman zaman esrar alır evde içerdi bende onunla birlikte içiyordum ben bir alışveriş merkezinde kasiyer olarak çalışıyorum bir gün işten eve geldim ve yüklü miktarda esrar gördüm bunları satıp çok para kazanacağını söyledi ben bu durumdan rahatsız olduğumu kendisine söyledim ama dinletemedim uyuşturucularla benim bir alakam yok yanlız zaman zaman içerdim, ne olduğunu anlayamadım evde iken polisler basğın yaptılar diye konuştu. Pendik asayiş Büro Amirliği’nde işlemlerinin tamamlanmasının ardından Pendik Adliyesi’ne sevk edildiler E.P.(28) Tutuklandı, F.S.(27) Serbest bırakıldı.



Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2012, 23:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER