KADIKÖY'DE UYUŞTURUCU KURYESİ YAKALANDI

DOĞRUYU SÖYLEDİ YAKALANDI DİYARBAKIR’dan aldığı poşetlenmiş esrarı İstanbul’daki alıcısına götüren kurye Muhammet Tanrıverdi (19), özel güvenlik görevlisinin ‘Çantanda ne var?’ sorusuna ‘Mal var’ yanıtını verince yakalandı. Kadıköy’deki Turyol İskelesi’nde dün öğle saatlerinde meydana gelen olay şöyle gelişti:

KADIKÖY'DE UYUŞTURUCU KURYESİ YAKALANDI
Dyarbakır’dan aldığı 3 kilo 300 gram poşetlenmiş esrarı, İstanbul’daki alıcısına götüren Muhammet Tanrıverdi, Turyol İskelesi’nin önüne geldi. Bir süre burada bekleyen Tanrıverdi, iskelenin güvenlik görevlisinin yanına giderek, parasının kalmadığını, acilen bir telefon numarasını araması gerektiğini söyledi.

Güvenlik görevlisi Tanrıverdi’nin kendisine verdiği numarayı cep telefonuyla aradı, ancak numaraya ulaşamadı. Tanrıverdi kendisiyle sohbet eden güvenlik görevlisine, Diyarbakır’dan otobüsle İstanbul’a geldiğini, bir otele yerleştiğini, parasının da tükendiğini söyledi.

Güvenlik görevlisinin bu sırada sorduğu ‘Çantanda ne var?’ sorusuna Tanrıverdi, ‘Mal var’ yanıtını verdi. Daha sonra da çantasındaki 3 paket esrarı gösterdi.

Bunun üzerine güvenlik görevlisi, Kadıköy’de görev yapan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Müdürlüğü’ne bağlı Güven Timleri ile Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne haber verdi.
Kısa süre içinde iskeleye gelen polis, kurye Tanrıverdi’yi suç üstü yakaladı.

Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne götürülen Tanrıverdi’nin, esrarı 500 TL karşılığında Diyarbakır’dan İstanbul’a götürmeyi kabul ettiğini söylediği öğrenildi. Polis olayla ilgili araştırmalarına devam ederken, işlemleri tamamlanan Tanrıverdi adliyeye gönderildi.

Muhammet Tanrıverdi’nin daha önce evden kaçtığı, ailesinin bu durum üzerine kayıp başvurusunda bulunduğu belirtildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER