KADIKÖY’DE 15 BİN KAÇAK SİGARA ELEGEÇİRİLDİ

KADIKÖY İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’nin düzenlediği operasyonda yaklaşık 15 bin paket kaçak sigara ele geçirildi, 3 şüpheli de gözaltına alındı. Kargo ile taşınan sigaraların konulduğu kolilerin üzerinde ‘Birtat Meyve Suyu’ ifadesinin yazılı olduğu dikkat çekti.

KADIKÖY’DE 15  BİN KAÇAK SİGARA ELEGEÇİRİLDİ
Yapılan bir ihbarı değerlendiren Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Caferağa Mahallesi Nazmi Bey Sokak’taki Baydar Apartmanı’na bu sabah saatlerinde baskın düzenledi.

Baskında depo olarak kullanılan odada bulunan şüpheli S.A.(35) gözaltına alınırken, yaklaşık 15 bin paket kaçak sigaraya da el konuldu. “Marlboro” , “Winston” , “Kent” , “L&M” , “Eve” , “Esse” , “Djarum” ve “Black Galleon” marka bandrolsüz sigaraların piyasa değerinin yaklaşık 60 bin TL olduğu öğrenildi.

Zanlı S.A.’nın verdiği bilgiler doğrultusunda C.K. (25) ve İ.K. (48) de gözaltına alındı. Şüpheli S.A.’nın kaçak sigaraların Diyarbakır’dan kargoya verildiğini söylediği belirtildi.

Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, kaçak sigaralar bir kamyonete yüklenerek emniyete götürüldü. Yetkililer, zanlıların şüphe çekmemek için kaçak sigaraları meyve suyu kolilerinde taşıdıklarını belirtti.

Kaçak sigaraların Diyarbakır’da özel bir kargo şirketine zanlı İ.K. adına sahte belgelerle teslim edildiği ve oradan da İstanbul’a gönderildiği tespit edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER