İsmail Uyanık’a hırsız şoku

Samsunspor eski başkanı İsmail Uyanık dün hırsız şoku yaşadı. Ünlü işadamının Kanlıca’daki Yalısı’na giren hırsız veya hırsızlar kişisel bilgisayarın yanı sıra evdeki bir miktar parayı ve otoparkta bulunan 2012 model lüks aracı anahtarını alarak çaldılar.

İsmail Uyanık’a hırsız şoku

 Sabah uyandığında hırsızlığın farkına varan Uyanık, karakola giderek şikayetçi oldu. Evde inceleme yaparak parmak izi arayan polisin yaptığı ilk tespite göre ise hırsızlar yalıya mutfak penceresinden girdiler

Bir dönem 1. Ligde fırtına gibi esen Samsunspor’un başkanı olarak kamuoyunun adını duyduğu işadamı İsmail Uyanık dün hırsızların gazabına uğradı. Kanlıca Halide Edip Adıvar Caddesi üzerinde bulunan Mazharhan Yalısı’nda oturan ünlü işadamı dün sabah kalktığın evinin otoparkına bulunan otomobilin yerinde olmadığını anladı.

Evde yapılan kısa bir incelemede hırsızların eve girdiğini fark eden Uyanık, polisi olay yerine çağırdı. Evde uzman ekiplerin yaptığı incelemede parmak izi arandı ve hırsızların yalıya mutfak penceresinden girdiği tespit edildi. Evden bir miktar para, değerli birkaç parça mücevher  ve dizüstü bilgisayar alan hırsızların otoparkta bulunan 34 UGB  55 plakalı BMW marka lüks otomobili de çaldıkları belirlendi.

Otomobili evden çaldıkları anahtarı kullanarak çalan zanlıların tespit edilebilmesi için evdeki güvenlik kameralarının kayıtlarına el koyan polis soruşturma başlattı. Konuyla ilgili karakola giderek ifade veren Samsun Spor eski başkanı İsmail Uyanık ise hırsızların evde olduğu sırada kendisinin uyuduğunu belirtti.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER