Yüzmeye devam Pendik Belediyesinin çocuklara yönelik yüzme eğitim programı

Yüzmeye devam Pendik Belediyesinin çocuklara yönelik yüzme eğitim programı

Yüzmeye devam  Pendik Belediyesinin çocuklara yönelik yüzme eğitim programı
Yüzmeye devam  Pendik Belediyesinin çocuklara yönelik yüzme eğitim programı, Aydos Life Club kapalı yüzme havuzunda devam ediyor. Eğitime, Pendik Belediyesi Kütüphane gönüllüsü 25 öğrenci de katılıyor. 
 
Pendik Belediyesinin ilçedeki ilköğretim okullarında öğrenim gören öğrencilere yönelik temel yüzme eğitimi Aydos Life Club kapalı yüzme havuzunda devam ediyor. Fethi Gemuhluoğlu İlköğretim Okulu’nda öğrenim gören 225 öğrenci ile Pendik Belediyesi Kütüphane gönüllüsü 25 öğrenci uzman hocalar eşliğinde yüzme dersi alıyor. Belediye Başkanı Salih Kenan Şahin 2010 yılında spora destek kapsamında birçok eğitim faaliyeti düzenlendiğini, 2011 yılında ise eğitim verilecek sportif branş sayısının arttırılacağını ve daha fazla gencin katılımının sağlanacağını söyledi. Şahin, spora 2011 yılında daha çok bütçe ayrıldığını da sözlerine ekledi.

Cansu Güner: Pendik Belediyesinin yüzme eğitim çalışmalarına katılmadan önce, annem veya babam yanımda olmadan yüzmeye korkuyordum. Eğitim aldıktan sonra içimdeki korkuyu yendim ve tek başıma rahatlıkla yüzmeye başladım. Bize bu imkanı sağlayanlara teşekkür ediyorum.

Anne - Nurcan Güner: Pendik Belediyesinin spora yönelik çalışmalarını yakından takip ediyorduk. Bu çalışmalarla çocuklarımızın sporu sevmelerini ve sporla beraber sağlıklı yaşama adım atmalarını sağlayan herkese teşekkür ederiz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER