Pendik'de Veliler çocuk kulüplerinden memnun

Pendik'de Veliler çocuk kulüplerinden memnun

Pendik'de Veliler çocuk kulüplerinden memnun
Çocukların ve gençlerin iyi yetiştirilmesinin bilincinde olan Pendik Belediyesi, çocuk kulüpleri ve kütüphaneleri çağın şartlarına uygun şekilde sürekli yenileyerek Pendiklilerin hizmetine sunuyor. Çocuklar ve gençler bu yeniliklerden yararlanarak hem eğitici hem de eğlenceli vakit geçirmenin keyfini çıkarıyor. Görüşlerini aldığımız veliler ve gençler de durumdan son derece memnun.   

Yavuz Gökmeşe :  Dört çocuk sahibiyim iki kızım burada büyüdü diyebilirim.Çocuklar için çok güzel moral depolama alanları burası .hem eğleniyorlar hem de öğreniyorlar.AVM lere gitsek  çok fazla ücret ödemek zorunda kalıyoruz.Bu kulüplerin her mahallede olmasını istiyoruz.
Bilgin Çevik : Çocuğum üç yaşında ve bir aydır geliyoruz. Arkadaşımın vasıtasıyla bu kulüpten haberim oldu. Ortam gayet iyi,nezih,temiz ve en az 5 arkadaşıma tavsiye de bulundum. Gözdağına da istiyoruz.

Ayşe Demirci : Çınardere Mahallesi’nde oturuyorum. Üç çocuk sahibiyim. Bütün çocuklarımı getiriyorum  büyük kızım kütüphane ve ‘belnet’ ten yararlanıyor. Küçük kızı Tuğba  en çok resim yapmayı ve boyamayı seviyor.en küçük  çocuğum Yiğit Efe’de da yine burada renkleri öğrendi. Çocuklar binalarda büyüyor ve çevreyi tanımakta arkadaş edinmekte zorlanıyorlar. Biler için de büyük avantaj.

Nurcan Akkaya:Altı ve yedi yaşlarında iki erkek çocuğum var.  Bu merkez her şeyden önce hijyen açısından çok iyi. Çocukların oynadığı oyuncaklar sürekli olarak yıkanıp temizleniyor. Eskiden sürekli getiriyordum.ama büyük oğlum şimdi okula başladığı için haftada bir getirebiliyorum.  Bu kulüpler için emek veren buraları geliştiren Belediye ye çok teşekkür ediyorum.

 Mithat Yorulmaz : bir kız ve bir erkek çocuk sahibiyim. Bu kulübü nerdeyse açıldığı günden beri kullanıyoruz diyebilirim. Eşimde bende fırsat buldukça çocukların eğlenmeleri arkadaş çevrelerini geliştirebilmeleri için  onları kulübe   getirmeye gayret sarf ediyoruz. Özellikle elektronik oyuncaklar çocuklarımın çok hoşuna gidiyor. Ama oyuncak sayısı arttırılırsa daha da mutlu oluruz.

Hem kitaplardan hem de internetten yararlanıyorlar

Kütüphaneler bir kentin kültürel kalkınmasında büyük rol oynuyor. Pendik Belediyesi de kentte faaliyet gösteren tam donanımlı 13 kütüphaneyi kitap kurtlarına, çocuk ve gençlere en uygun hale getiriyor. Aradıkları bilgileri hem internetten hem de kitaplardan bulan gençler, aynı zamanda modern ve konforlu bir ortamda vakit geçirmenin keyfini çıkarıyor.  

Ahenk Ağhan: Kütüphanelerden düzenli olarak yararlanıyorum. Özellikle Kemal Tahir Kütüphanesi’ni çok seviyorum. Aradığım bir kitabı fazla zaman kaybetmeden bulmak hem benim hem de arkadaşlarım için büyük önem taşıyor.

Burcin Sonmez: Daha çok öğretmenlerim ödev verdiğim zaman geliyorum kütüphanelere. Bir öğrenci için kütüphanenin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Pendik Belediyesi kütüphanelerinde kitap sayısı oldukça fazla. Bu da bizim için avantaj.

Furkan Okumuş: Ödevlerimin yanı sıra sırf kitap okumak için de kütüphaneye geliyorum. Çünkü kolay kolay sessziz sakin bir ortam bulunamıyor. Pendik Belediyesine kütüphanelere göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER