Pendik'de Okul spor şenlikleri aralıksız sürüyor

Pendik'de Okul spor şenlikleri aralıksız sürüyor

Pendik'de Okul spor şenlikleri aralıksız sürüyor
 Geçtiğimiz Ocak ayında başlayan ve Haziran sonuna kadar sürecek Pendik Okul Spor Şenlikleri ara vermeden tüm hızıyla sürüyor. Masa tenisi ve basketbolda minik erkekler, yıldız kız ve yıldız erkekler kategorilerindeki maçlar sona erdi. Genç kızlar ve genç erkek basketbol karşılaşmaları ise devam ediyor.
Pendik Belediyesinin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlemiş olduğu Pendik Okul Spor Şenlikleri aralıksız sürüyor. Masa tenisi ve basketbol turnuvalarının yapıldığı müsabakalar oldukça heyecanlı geçti. Kurtköy Coşkun Koleji’nin ev sahipliğini yaptığı masa tenisi turnuvası 21 Şubat -25 Şubat arasında ve 6 kategoride gerçekleştirildi.  44 okulun katıldığı Masa Tenisi turnuvasında toplam 428 sporcu yer alırken sporcular,  birbirinden zorlu maçlar oynadılar.
Basketbolda zirvenin adı:  Atatürk İlköğretim
Ev sahipliğini Pendik Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi ve 80. Yıl Nuh Çimento Lisesi’nin yaptığı Basketbol Turnuvası 28 Şubat-11 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilirken,  takımların ortaya koyduğu mücadele tam anlamıyla nefesleri kesti. 76 takımın 5 farklı kategoride yarıştığı turnuvaya 916 sporcu katılırken Pendik Atatürk İlköğretim damgasını vurdu. Yıldız kızlar ve yıldız erkeklerde birinciliği kimseye kaptırmayan Atatürk İlköğretim Okulu basketbolcuları geleceğin büyük yıldızları olmaya şimdiden adaylar.

Masa tenisinde kategoriler ve dereceye giren takımlar
Minik Erkek
1-Özel Birikim Koleji
2-Özel Birikim Koleji
3-Çamlık İlköğretim Okulu
Minik Kız
1-Namık Kemal İlköğretim Okulu
2-Fatma Gözen Eralp İlköğretim Okulu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER