Pendik’i Peru’da temsil edecekler

Pendik’i Peru’da temsil edecekler

Pendik’i Peru’da temsil edecekler
‘Pendik Okuyor’ kapsamında Gülizar Zeki Obdan Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek kampanya hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Kenan Şahin, program sonunda Mayıs ayında Peru’ya gidecek olan Pendikli halterci bayanlar Gülcan Kansızoğlu, Neslihan Çatalca ve Melike Çakır’ı tebrik ederek; “Pendik’i en iyi şekilde temsil edin” dileğinde bulundu.

Pendik Okuyor kapsamında Gülizar ve Zeki Obdan Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Kenan Şahin, kampanya hakkında öğrencilerin sorularını yanıtladı. Gerçek anlamda okuyan bir toplum olmak için hızlı mesafeler almak zorunda olduğumuzu belirten Şahin, bu anlamda başlattıkları okuma kampanyasını daha geniş kitlelere yayma gayretini içinde oldukların söyledi. Konuşmasının ardından okulun konferans salonunda kitap okumada başarılı öğrencilere ödüllerini veren Şahin, bağışlanan kitapları tek tek öğrencilere tanıttı.

Halterci bayanlara başarılar diledi

Belediye Başkanı Kenan Şahin program sonunda, 7-15 Mayıs tarihlerinde Peru’ya gidecek olan Pendikli halterci bayanlar Gülcan Kansızoğlu, Neslihan Çatalca ve Melike Çakır’ı Okul Müdürü Mustafa Bayram’ın odasında tebrik ederek; “Pendik’i en iyi şekilde temsil edin” dedi. Bayan haltercilerin Peru’da Gençler Dünya Şampiyonası’na katılacağı belirtildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER