Pendik Okul Spor Şenlikleri

Pendik Okul Spor Şenlikleri

Pendik Okul Spor Şenlikleri
8 bin öğrenciyi yarıştıracak dev proje Pendik Belediyesi, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği “Pendik Okul Spor Şenlikleri” önümüzdeki günlerde start alacak.

 Bir süredir hazırlık çalışmaları devam eden projenin bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı Pendik Lisesi konferans salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya kurum temsilcileri ile ilçemizdeki okullarda görev yapan beden eğitimi öğretmenleri katıldı. Kurum temsilcileri projeye hangi konularda katkıda bulunacakları ve spor şenliklerinin nasıl organize edileceğine dair bilgi verdi.

 Toplantıda, proje sayesinde farklı branşlardaki sportif turnuvalara 8000 öğrencinin katılmasının amaçlandığı vurgulandı. Küçük kızlar, küçük erkekler, yıldız kızlar, yıldız erkekler ve genç kızlar ve genç erkekler, kategorilerinde düzenlenecek müsabakaların Basketbol, Voleybol, Hentbol, Masa Tenisi, Badminton, Bilek Güreşi, Kros, Eğlenceli Atletizm, Futbol ve Satranç branşlarından oluşacağı bildirildi.

5 ay sürmesi beklenen şenliklerin sonunda dereceye giren yaklaşık 1800 öğrenci için kurum temsilcileriyle beraber Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde kupa, madalya ve katılım belgesi töreni düzenleneceği belirtildi. Projeye Özel Remedy Hospital’ın da tüm müsabakalara doktor ve ambulans göndererek destek vereceği öğrenildi.    
 


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER