Pendik gelinlik sektöründe bir numara olacak

Pendik gelinlik sektöründe bir numara olacak

Pendik gelinlik sektöründe bir numara olacak
Pendik gelinlik sektöründe bir numara olacak Pendik’teki Gelinlikçiler ve Bayan Kuaförlerle bir araya gelen Belediye Başkanı Kenan Şahin, Pendik’i gelinlik sektöründe bir numara yapmak için proje ve destek istedi. Başkan Şahin; “Nikâh kıymak isteyen çiftlere gelinlik, kuaför ve kuyumculuk alanında indirimler gerçekleştirerek Pendik’i gelinlik sektöründe bir numara yapmak istiyoruz.” dedi.       
      
Belediye Başkanı Kenan Şahin Çatısız Çarşı Pendik’in ticari anlamda daha verimli olması için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda çarşıdaki trafik akışını daha verimli olması için yeniden düzenleyen ve insan sirkülasyonun daha da artması için referandum sonucu sokakları trafiğe kapalı hale getiren Başkan Şahin, şimdi de çarşının gelinlik sektöründe bir numara olması için esnafla toplantılar düzenliyor.

“İndirimler Pendik’i cazibe merkezi yapacaktır”

Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi’nde Gelinlikçiler ve Bayan Kuaförlerle bir araya gelen Başkan Kenan Şahin, kentin kuyumculuk ve çeyiz sektöründe il bazında ikinci konumda yer aldığını, bu sektörlerde faaliyet gösteren esnafla birlikte düzenleyecekleri projelerle Pendik’i İstanbul’da bir numara yapmak istediklerini belirtti. Bunun için belediyenin Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde “ücretsiz gelinlik ve fotoğraf çekimi” gibi kampanyalar düzenlediğini belirten Şahin, Gelinlikçiler ve Bayan Kuaförler esnafına seslenerek; “Bir araya gelin proje üretin. Biz de imkânlar dâhilinde destek verelim. Örneğin nikâh kıyılacak çiftlere yönelik yapılacak indirimler, Pendik’i bu sektörde cazibe merkezi yapacaktır” dedi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER