Karşılıksız 27 Bin TL’lik destek, talebi patlattı!

Karşılıksız 27 Bin TL’lik destek, talebi patlattı!

Karşılıksız 27 Bin TL’lik destek, talebi patlattı!
Karşılıksız 27 Bin TL’lik destek, talebi patlattı!

Pendik Belediyesi, KOSGEB desteğiyle ‘Girişimcilik Eğitim Programı’ başlattı. Bir iş fikri olup, başlangıç aşamasında finansal güçlükleri olan girişimciler için oldukça önemli olan programda, geri ödemeli 70 bin TL’ye kadar destek de veriliyor
.  
Pendik Belediyesi, KOSGEB işbirliği ile ekonomik gelişmeye katkıda bulunacak örnek bir çalışma gerçekleştiriyor. 30’ar kişilik iki gruptan oluşan 60 kişiye, 60 saatlik eğitim ile atölye çalışmalarından oluşan ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ veriliyor. Eğitimde, kazanılacak girişimcilik becerilerinin yanı sıra, 60 katılımcıya program sonunda KOSGEB tarafından sertifika ve girişimci adaylarına 27.000 TL’ye kadar geri ödemesiz destek veriliyor.  Bir iş fikri olup, başlangıç aşamasında finansal güçlükleri olan girişimciler için oldukça önemli olan programda, geri ödemeli 70 bin TL’ye kadar destek de veriliyor. Aralık’ta başlayan kayıtların ilk günde dolduğu öğrenildi.  

Orçun Bingöl: Böyle bir eğitim alacağım için çok heyecanlıyım. Hayalimdeki planları buradaki destek ile gerçekleştirmeyi düşünüyorum.
Sakine Kale: Şu anda cam sanatıyla uğraşıyorum. Buradan almayı düşündüğüm destekle aydınlatma ve dekorasyon ürünlerine yönelik bir yer açmayı hedefliyorum.
Fatma Çelen: Verilen maddi destek biz girişimci adayların daha da teşvik ediyor. Çünkü ne kadar fikriniz olursa olsun maddiyatsız gerçekleşmiyor. Pendik Belediyesine teşekkür ediyorum.   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER