İnşaattan dram çıktı Hakkı Mavzer’in Hayatı

İnşaattan dram çıktı Hakkı Mavzer’in Hayatı

İnşaattan dram çıktı Hakkı Mavzer’in Hayatı
İnşaatlarda yaşarken Pendik Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü tarafından alınıp tedavisi tamamlandıktan sonra huzurevine yerleştirilen Hakkı Mavzer’in filmlere konu olacak dramı ortaya çıktı.

Ailesinin ve çocuklarının karşı çıkmasına rağmen ikinci evliliğini yapan Hakkı Mavzer, bütün mal varlığını da yeni karısının üzerine yapmaya karar verdi. Çocukları malvarlığının kendisi için bir güvence olduğunu ve kesinlikle böyle bir şey yapmaması için kendisine telkinlerde bulunuyorlardı. Kadının çocukları bunu duyduklarında Mavzer’in çocuklarını olaya karışmamaları konusunda tehdit ettiler. Korkuya kapılan Mavzer’in çocukları Ardahan’dan Tekirdağ’a göç etmek zorunda kaldılar.

İnşaatlarda sefil hayat başladı

Ama işler Ardahan’da hiçte iyi gitmiyordu. Hakkı Mavzer, malvarlığını karısının üzerine yaptıktan sonra kapı önüne konmuştu. Mavzer ortada kalmıştı. Birde bunun üstüne göz ülserine yakalanan Mavzer tedavisi için İstanbul’a geldi. Mavzer İstanbul’a geldiğinde çocuklarında kalmak istedi. Ancak çocukları babalarını kabul etmediler. Kalacak yer bulamayan Mavzer, memleketine geri de dönemeyince inşaatlarda yaşamaya başladı. Sefalet içerisinde yaşamaya devam ederken bir müteahhit onu fark edince işçilerinin barındığı yere getirdi. Orada yaşamaya başlayan Mavzer için işler yine iyi gitmiyordu. Çünkü müteahhidin işleri bitmişti ve şantiyesini kapatacaktı.

Hastanede 24 saat refakatçi kalındı

Hakkı Mavzer’in dışarıda kalmasını istemeyen müteahhit, durumu Pendik Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bildirdi. Pendik Belediyesi Sosyal Yardım İşleri çalışanları hemen Mavzer’i inşaattan alıp Kızılay Kampı’na yerleştirdi. Fakat gözündeki hastalığın devam ettiğini öğrenen ekipler, Mavzer’i tedavisi için hastaneye yatırdılar. Tedavisi devam ederken Pendik Belediyesi Sosyal İşler çalışanları 24 saat refakatçi ile beklerken aynı zamanda da huzurevinde kalması için resmi işlemleri başlattılar.

Yoğun uğraşlar ile tedavisi biten Mavzer, tamamlanan işlemlerinin ardından şimdi huzurevinde yeniden huzura kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Mavzer, çocuklarıyla barıştırılmak istendi ama bunu kabul etmedi. Artık burada mutlu olduğunu ve kendileriyle ilgilenen herkese teşekkür ettiğini belirten Mavzer, tedavisi için uğraşan Sosyal Yardım İşleri çalışanlarına gösterdikleri çabalar için ayrıca teşekkür etti.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER