Hastaneye ulaşım kolaylaşıyor

Hastaneye ulaşım kolaylaşıyor

Hastaneye ulaşım kolaylaşıyor
Hastaneye ulaşım kolaylaşıyor

Türkiye’nin en büyük hastanesi Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin ulaşım ağı genişliyor. Belediye Başkanı Kenan Şahin’in İETT Genel Müdürlüğü ile yaptığı görüşmeler neticesinde Kadıköy’den Sultanbeyli’ye kadar geniş bir alanda otobüs hatları, hastane için yeniden düzenlendi. 
        
Belediye Başkanı Kenan Şahin’in İETT Genel Müdürlüğü ile yaptığı görüşmeler neticesinde bazı hatların güzergahlarında değişiklikler yapılarak hastaneye ulaşım kolaylaştırıldı. Günde 3 bin kişinin ziyaret ettiği hastanenin yakın zamanda ziyaretçi sayısının 5-6 bini bulacağını düşünülüyor.

 Bu kapsamda ilk olarak 16K Kadıköy – Sultanbeyli İETT hattında çalışan Özel Halk Otobüslerinin bir kısmı artık Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünden geçecek. Bununla birlikte 132V Kartal – Valibaba Hattı da revize edilerek Sultanbeyli’ye kadar uzatıldı ve sefer sayısı da arttırıldı.

 Böylece Sultanbeyli’nin Battalgazi Mahallesi’nden hareket eden otobüs Pendik Harmandere, Yenişehir, Kurtköy, Sülüntepe, Ertuğrulgazi ve Velibaba mahallelerindeki yolcuları hastaneye götürecek. 16K hattıyla da Kadıköy, Ataşehir, Maltepe, Kartal istikametinden gelen yolcular hastaneye direk ulaşabilecek. Başkan Şahin, hastaneye ulaşımı kolaylaştırma konusunda görüşmelerin sürdüğünü belirterek yeni hatların için de görüşmelerin sürdüğünü söyledi.   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109