Başkan Şahin’den kitap okuma projesine destek

Başkan Şahin’den kitap okuma projesine destek

Başkan Şahin’den kitap okuma projesine destek
Başkan Şahin’den kitap okuma projesine destek İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Kenan Şahin,  okulun "Biz Okuyoruz” adlı kitap okuma projesine destek vererek öğrencilerle birlikte sınıfta kitap okudu. Projeden dolayı öğrencileri tebrik eden Şahin, okulun atölyesinde öğrencilerle beraber mobilya üretimine bizzat katıldı.   
Belediye Başkanı Kenan Şahin, Güllübağlar İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ni ziyaret etti.

Okulda sınıfları ve atölyeleri gezen Başkan Şahin, Okul Müdürü Serkan Gür’den “Biz Okuyoruz” isimli kitap okuma projesi hakkında bilgi aldı. Projeye destek veren Şahin, sınıfta öğrencilerle birlikte kitap okudu. Öğrencilere tavsiyelerde de bulunan Şahin, eğitim öğretim hayatının oldukça önemli bir dönem olduğunu, öğrencilik yıllarının çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Ziyaretin sonunda okul yetkilileri ile birlikte ahşap atölyesini de gezen Başkan Şahin, burada öğrencilerle birlikte bizzat üretim sürecine katıldı. Oldukça renkli geçen ziyarette belediyenin eğitim konusunda yaptığı çalışmalardan da bahseden Belediye Başkanı Kenan Şahin, geçtiğimiz yıl düzenlenen “Fen Bilimleri Araştırma Projeleri Yarışması” gibi eğitici ve öğretici yarışmaları düzenlemeyi sürdüreceklerini söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER