Başarılı öğrenciler sertifikalarına kavuştu

Başarılı öğrenciler sertifikalarına kavuştu

Başarılı öğrenciler sertifikalarına kavuştu
Başarılı öğrenciler sertifikalarına kavuştu

Pendik Belediyesinin ilköğretim okullarına yönelik düzenlediği ‘Yüzme ve Tekvando Kursu’nda eğitim gören 249 öğrenci, sertifika almaya hak kazandı. Öğrencilere katılım belgelerini veren Belediye Başkanı Kenan Şahin başarılarından dolayı tebrik etti.

Pendik Belediyesinin ‘Yüzme ve Tekvando Kursu’nda eğitim gören başarılı 249 öğrenci sertifikalarını Belediye Başkanı Kenan Şahin’den aldı. Fethi Gemuhluoğlu İlköğretim Okulu’nun spor salonundaki tören İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gök, Milli Eğitim Şube Müdürü Yasin Turunç, Fethi Gemuhluoğlu İlköğretim Okulu Müdürü Yaşar Çağlar, okulda görevli öğretmenler ve öğrencilerle birlikte velilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Ödül töreninde 225 öğrenci yüzme 24 ise tekvando alanında sertifika aldı.   

Kurslara ilgi her geçen gün büyüyor
Uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleşen kurslar öğrencilerin hem fiziki hem de ruhsal açıdan gelişimlerine önemli katkılar sağlıyor. En önemlisi de çocukların ve gençlerin enerjilerini doğru yönde kullanmalarına imkân veriyor. İşte bu durumun farkında olan veliler de Pendik Belediyesinin düzenlediği spor kurslarına her geçen gün daha fazla ilgi gösteriyor.      


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER