Yeşil Bursa Rallisi Tozu Dumana Kattı

2017 Türkiye Ralli Şampiyonası 4. yarışı olan 42.Yeşil Bursa Rallisi BC Vision Motorsport adına Skoda Fabia R5 ile yarışan Burak Çukurova-Vedat Bostancı ekibinin birinciliği ile sona erdi.

Yeşil Bursa Rallisi Tozu Dumana Kattı
 Yeşil Bursa Rallisi Tozu Dumana Kattı

2017 Türkiye Ralli Şampiyonası 4. yarışı olan 42.Yeşil Bursa Rallisi BC Vision Motorsport adına Skoda Fabia R5 ile yarışan Burak Çukurova-Vedat Bostancı ekibinin birinciliği ile sona erdi.

Bursa Otomobil Sporları Kulübü (BOSSEK) tarafından Nilüfer Belediyesi katkılarıyla düzenlenen rallinin ikinciliğini Neo Motorspor adına Peugeot 208 T16 R5 ile Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez elde ederken, üçüncülüğü BC Vision Motorsport takımından Uğur Soylu-Aras Dinçer elde etti.


Sınıf N’de Mitsubishi Lancer EVO IX ile yarışan Toksport WRT ekibi Menderes Okur-Ufuk Uluocak, Sınıf 4'te Ford Fiesta R2T ile Ford Motorsport Turkey ekibi Ümit Can Özdemir-Batuhan Memişyazıcı ve Sınıf 3'te Renault Clio R3 ile GP Garage MyTeam ekibi Murat Soyçopur-Can Hergüner birinciliklerin sahibi oldular. 35 yaş üzeri klasik ralli otomobillerin yer aldığı Historic klasmanında ise 1976 model Ford Escort MK II ile Parkur Racing ekibi Burak Türkkan-Onur Aslan zafere ulaşan ekip oldu.


Türkiye Ralli Şampiyonası 09-10 Eylül 2017 tarihlerinde İstanbul Otomobil Sporları Kulübü (İSOK) tarafından düzenlenecek olan 38.İstanbul Rallisi ile devam edecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109