MHP´den Gövde Gösterisi

MHP´den Gövde Gösterisi

MHP´den Gövde Gösterisi
MHP, 12 Haziran´da yapılacak olan seçimde milletvekili aday adayları açıkladı. 26 kişinin başvurduğu MHP´de aday adayları görücüye çıktı. 3 bayan aday adayının bulunduğu MHP´de seçim yaklaşıyor, hedefimiz tek başına iktidar olmak mesajı verildi.

MHP, 12 Haziran´da yapılacak olan seçimde milletvekili aday adayları açıkladı. 26 kişinin başvurduğu MHP´de aday adayları görücüye çıktı. 3 bayan aday adayının bulunduğu MHP´de seçim yaklaşıyor, hedefimiz tek başına iktidar olmak mesajı verildi.

Grand Otel´de düzenlenen tanıtım toplantısı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başladı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli´nin seçim mesajının ardından MHP Gaziantep İl Başkanı Tayfun Aygın bir konuşma yaptı. Aygın, 12 Haziran Pazar günü yapılacak olan genel seçimler için Gaziantep´ten 26 kişinin milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunduğunu söyledi.

HER ŞARTTA ÇALIŞACAĞIZ

MHP´nin hem Gaziantep´te, hem de Türkiye genelinde halkın desteğini aldığına işaret eden Aygın, amaçlarının iktidara gelmek olduğunu ifade etti. İl ve ilçe teşkilatının birlik ve beraberlik içerisinde 12 Haziran seçimlerine hazırlandığını, milletvekili aday adaylarının da her şartta partileri için çalışacaklarına inandığını dile getiren Aygın, ´´milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunan tüm adaylarımız, 11 Nisan 2011 tarihinde sıralama ne olursa olsun, partileri için çalışacaklarına söz verdiler. Parti olarak, birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek, MHP´nin 12 Haziran seçimlerinde başarılı olmasını sağlamaktır´´ diye konuştu.


EŞİT ŞEKİLDE DESTEĞİZ


Teşkilat olarak her adaya eşit şekilde destek olacaklarını kaydeden Aygın, Aday adaylarımız da MHP disiplini içerisinde davranmak durumundadırlar. Biz teşkilat olarak her zaman kendilerinin yanlarında olacağız. Allah, onların ve milletimizin yolunu açık etsin diye konuştu.


ADAY ADAYLARI KÜRSÜYE ÇIKTI


Daha sonra da milletvekili aday adayları, teker teker kürsüye çıkarak, göz geçmişlerini anlattı ve toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.


ADAY ADAYLARI

HEYECANLARINI GİZLEYEMEDİ

MHP Genel Merkezine yapılan aday adaylığı müracaatlarının sayısı 26da kalırken tanıtım öncesi adayların heyecanlı oldukları gözlendi. MHP Gaziantep aday adaylarının çoğunluğunun genç ve ilk defa aday olmaları nedeniyle heyecanlarını gizleyemediler.

ÜÇ BAYAN ADAY VAR

MHP Gaziantep milletvekilliği aday adaylarından 23ü erkek olurken bayan aday sayısı 3te kaldı. Bayan adaylardan Aybüken Yıldırım ve Ülkü Kanbur avukat, Figen Yetkin ise ev hanımı.

EN ÇOK ALKIŞ CUMA KAYMAKÇIYA

Milletvekili adaylarına tek tek tanıtılmaları amacıyla konuşma verilirken en ateşli konuşmayı yapan Cuma Kaymakçı, en çok alkışı toplayan aday adayı oldu.

ADAY ADAYLARINA FULAR TAKILDI

MHP tanıtım toplantısında divan teşekkülü oluşturan il ve ilçe başkanları ile ülkü ocağı başkanlarına MHP ve Ay Yıldız simgelerinin olduğu kırmızı fular takılırken, kürsüye çıkan aday adaylarına da aynı fulardan tek tek takıldı.

BİRLİK YEMİNİ EDİLDİ

Kürsüye çıkan aday adayları kısa özgeçmişlerini anlattıktan sonra 12 Haziran seçimleri ve daha sonrası için  ülkücü harekete her zaman bağlı kalacaklarına ve destek vereceklerinee dair yemin ettiler. Tanıtım toplantısının ardından toplantıya katılan aday adayları toplu resim çektirerek güç gösterisinde bulundular.

DÖRT ADAY KATILMADI

Dün yapılan MHP milletvekili aday adaları tanıtım toplantısına mazeret bildiren Behiç Şahin, Hasan Hüseyin Sünbül, Mustafa Kızıklı ve Yusuf Yıldızgil katılmazken, Abdullah Bilgiç toplantının sonuna doğru salona iştirak edebildi.

ADAY ADAYLARI KİM?

MHP´nin 26 milletvekili aday adayının isimleri şöyle: Abdullah Bilgiç, Ahmet Karaduman, Ali Gürsel, Ali Özdemir, Aybuken Yıldırım, Behiç Şahin, Bekir İnci, Cuma Kaymakçı, Cüneyt Ayata, Davut Karabacak, Dündar Yahnici, Figen Yetkin, Gürkan Tural, Hanifi Tiryaki, Hasan Hüseyin Sünbül, Hasan Örel, Hasan Özdemir, Hüseyin Söğütçü, Kemal Tuna, Mehmet Yavuz, Mustafa Kızıklı, Ökkeş Karagöz, Ömer Yılmaz, Ülkü Kanbur, Volkan Kılıçoğlu ve Yusuf Yıldızgil.´´

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER