MHP Ataşehir'in Konukları, Murat İde, Metehan ÖZKAN

MHP ATAŞEHİR İLÇE BAŞKANLIĞININ DÜZENLEDİĞİ “GEZİ PARKI OLAYLARI” ve “PETROL YASASI” KONULU KONFERANS

MHP Ataşehir'in Konukları, Murat İde, Metehan ÖZKAN
MHP Ataşehir'in Konukları, Murat İde, Metehan ÖZKAN

MHP ATAŞEHİR İLÇE BAŞKANLIĞININ DÜZENLEDİĞİ “GEZİ PARKI OLAYLARI” ve “PETROL YASASI” KONULU KONFERANS

Milliyetçi Hareket Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığının Çarşamba günleri düzenlemiş olduğu konferansların bu hafta ki konukları Milliyetçi Hareket Partisi M.Y.K üyesi Av. Mete Han ÖZKAN ve Bengütürk Genel Yayın Yönetmeni Sn. Murat İDE olmuştur. Sn. Murat İDE “Gezi Parkı Olayları” hakkında açıklamalarda bulunurken Sn. Metehan ÖZKAN ise “Petrol Yasası” hakkında açıklamalar da bulundu.

Murat İde :
Gezi Parkı hadisesini bütünüyle anlamak gerekir. Ben yaptım oldu zihniyetine tepkilerini gösteren iyi niyetli gençleri polis orantısız bir güç kullanarak susturmak istedi ve bu daha çok tepki çekti. Böylelikle gençlerin arasına karışmış aşırı sol örgüt üyelerinin provokasyonuna zemin hazırlanmış oldu. Öncelikle sorgulanması gereken husus bütün olayların cereyan ettiği noktasal konumdur. Bu konum ise BBC ve diğer yurtdışı basın organlarının merkezlerinin bulunduğu binanın tam karşısıdır. Orada bulunan gençlere yemek vb yardımların kimler tarafından yapıldığı derinlemesine araştırılmalıdır. İyi ki Gezi Parkı olaylarında Türk Milliyetçisi yoktu.


Metehan ÖZKAN :
Gezi Parkı olayları kamuoyunu dikkatini tamamen çekmişken bu esnada meclisten alelacele geçirilen Petrol Yasası ile artık Petrol Arama müessesi milli bir kurum olmaktan çıkmıştır. Bu yasaların dayanağı ile Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı(TPAO) en kısa sürede özelleştirilecektir. Dünyada hiçbir eşi benzeri bulunmayan yasa ile birlikte petrol arayan şirketler çıkardıkları petrolün miktarını kendileri beyan edeceklerdir ve yine bu şirketlerin sadece mali yapısının yeterlilikleri kıstas olarak alınacaktır. Bu kanun açık bir şekilde AKP Hükümetinin petrol şirketlerine ve faiz lobisine boyun eğdiğinin göstergesidir.

Konukların konuşmalarından sonra söz alan Milliyetçi Hareket Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Fatih ÇOBANOĞLU konuklara ve katılımcılara teşekkür ettikten sonra şöyle devam etti:

Türk Milletini Gezi Parkı Hadisesi ile geziye çıkaran hükümet böylelikle yapmak istediklerini alelacele yapmış ve kamuoyunun tepkilerini çekmemiş olacaktı. Gezi Parkı Olayları esnasında Şırnak’ta PKK ve KCK örgütlerinin devletleşme çalışmalarını hızlandırmış ve polis teşkilatı dahi kurmuştur, Ülkemizin bir bölümünü Kuzey Kürdistan olarak nitelendirme gafletinde bulunmuşlardır. Peki hükümet bütün bunlar cereyan ederken neler yapmıştır ayaklar altına aldık dediği Türk Milliyetçiliğinin yuvası olan Milliyetçi Hareket Partisi bayrakları ve Ülkü Ocakları’nın sembollerini kullanarak bunları görmezden gelmişlerdir. Başbakan Üç Hilalli bayrağın Osmanlı Bayrağı olduğunu belirtmiş ve sahip çıktığını dile getirmiştir. Gönül isterdi ki Başbakanın aynı hassasiyeti soydaşlarımız katledilirken, cefa çekerken, asimile edilirken gösterseydi. Başbakanın destan yazdılar dediği Türk Polis Teşkilatı’nın bu olanlarda sessiz kalmasını sağlamıştır. 

Konferansın sonunda ise MHP Ataşehir İlçe Başkanlığının bu konferansın hatırası olarak hazırlamış olduğu plaketi “Susmayan ve Susturulamayan”, Türk Milliyetçilerinin seslerini en gür şekilde duyuran Murat İDE’ ye Metehan Özkan Bey takdim etmiştir. Murat İDE teşekkür ederek 24 yıllık meslek hayatımda en özgür şekilde mesleğimi icra ettiğim Bengü Türk ailesi adına plaketi aldığını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2013, 07:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER