MHP Ataşehir’den yeni yıl mesajı

MHP Ataşehir İlçe Başkanı Fatih Çobanoğlu 2013 yılı ile ilgili mesaj ve temennilerini yayınladı. İşte Çobanoğlu’nun 2013 yılı mesajı

MHP Ataşehir’den yeni yıl mesajı
Son günlerini yaşadığımız 2012 yılında maalesef ülkemizde hiç istemediğimiz olaylar vukuu bulmuştur. Her geçen zaman diliminde hızla artan terör sorunu, ekonomik sıkıntılar, işsizlik sıkıntılarından dolayı vatandaşlarımız maalesef ki 2013 yılına umutla bakamamaktadır.

Ülkemizin kaderi haline getirilen ekonomik sıkıntılar varken bu sıkıntıları yok sayan her şeyi tozpembe göstermeye çalışan bir iktidar var, her geçen gün ülkemizin çeşitli hanelerine şehit acısı, ateşi düşerken askerimizi şehit eden kanlı elleri bölücü başını namaz kılıyor İmam Hatiplerde okumuş safsataları ile Evliya göstermesi çabasında olan iktidar var.

Önümüzdeki yıl ise anayasa değişikliklerinin yapılacağı, başkanlık sistemi ve kuvvetler ayrılığının tartışılacağı aşikardır. Özet olarak:

2013 yılında ülkemiz keskin bir viraj dönecektir;

Yüce Allah’tan gelecek yılda ülkemiz üzerinde dolaşan kara bulutları dağıtmasını, ve bu iktidara rağmen ülkemizin keskin virajı sağ salim atlatmasını, dünyanın çeşitli yerlerinde zulüm gören tüm Türk ve İslam alemini kurtuluşa ulaştırmasını niyaz ederiz.

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2012, 19:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER