MHP Ataşehir, Giresunlular Derneği Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Sn. Fatih Çobanoğlu ve parti yöneticileri ile birlikte Ataşehir Giresunlular Derneğine ziyarette bulundular.

MHP Ataşehir, Giresunlular Derneği Ziyareti
MHP Ataşehir, Giresunlular Derneği Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Sn. Fatih Çobanoğlu ve parti yöneticileri ile birlikte Ataşehir Giresunlular Derneğine ziyarette bulundular. Dernek başkanı Sn. Gürbüz Ekinci ve dernek yöneticileri oldukça sıcak bir şekilde karşıladılar.

Ziyaret çerçevesinde İlçe Başkanı Fatih Çobanoğlu ülkemizin gündemi hakkında görüşlerini dile getirdikten sonra dernek yönetici ve üyelerinin sorularını cevaplandırdı. Soruların bir çoğu Çözüm Süreci ve Akil Adamlar olarak isimlendirilen konulardandı. Soruların bu konudan olması Süreç hakkında Sn. Başbakandan başka kimsenin bir bilgisi olmadığının da bir göstergesi olarak algılanmalıdır.

‘Bu süreç öyle bir noktaya getirildi ki bu saatten sonra alınacak her sonuç olumsuz olacaktır. Oturulan bu masadan çıkacak sonuçlardan ilki PKK’ nın taleplerinin karşılanmasıdır ki bu durum ülkemizin uniter yapısının bozulması ile sonuçlanır. Masadan çıkacak ikinci sonuç ise Milletimizin isteklerinin gerçekleşmesidir bu durumda ise her şeyin daha kötüye gitmesi muhtemel gözükmektedir.’

Oldukça samimi ortamda geçen bu ziyaretten sonra karşılıklı iyi dileklerde bulunularak Parti yöneticileri Ataşehir Giresunlar Derneği’nden

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2013, 22:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER