MHP ATAŞEHİR BİLGİLENDİRME KONFERANSLARINA DEVAM EDİYOR!!

Milliyetçi Hareket Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı’nın Çarşamba bilgilendirme toplantısı yapıldı.

MHP ATAŞEHİR BİLGİLENDİRME KONFERANSLARINA DEVAM EDİYOR!!
MHP ATAŞEHİR BİLGİLENDİRME KONFERANSLARINA DEVAM EDİYOR!!


Milliyetçi Hareket Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı’nın her hafta Çarşamba günleri “ Çözüm sürecinde Türkiye’yi Bekleyen Tehlikeler” temalı konferanslarının bu haftaki konusu “Günümüzde Dünya ve Türkiye” konuğu ise MHP MYK üyesi Av. Özcan PEHLİVANOĞLU oldu.MYK Üyesi Sn. Zeki BULUT da katılımcılar arasındaydı.

İlçe Başkanı Sn.Fatih Çobanoğlu açılış konuşmasında konferansa katılanlara teşekkür ederek sözü Sn. Özcan Pehlivanoğlu’na bıraktı.

Sözü alan PEHLİVANOĞLU öncelikle zamanlarını burada Memleket meselelerini düşünmeye tartışmaya ve kafa yormaya harcayan herkese teşekkür ettikten sonra gündeme dair konuşmalarına geçti.



BALKANLARDA TÜRK VARLIĞI :

Bizler Osmanlıyız söylemlerine rağmen ne yazık ki Osmanlı Devleti’nin manevi miraslarına dahi yeterince sahip çıkamıyoruz.Yunanistan’ın ilk kurulduğu yer ile bugünkü bulunduğu yer aynı değildir. Bugün kü bulunduğu yer Türk topraklarıdır. Bu bölgede 1821-1832 yılları arasında 100.000 Türk buhar olmuş uçmuştur hala failleri meçhuldür. Türkiye de bugün 17.000 faili meçhul var diye dünya ayağa kaldırılırken 100.000 faili meçhul Türk’ün esamesi okunmuyor. Balkan topraklarını gezdiğiniz zaman asimile olmuş Türkler ve akrabalarını görürsünüz. Bugün dahi 55 Milyon Türk yaşamaktadır yani Balkanlar nüfusunun %25’ini Türkler oluşturmaktadır. Batı bizleri balkanlardan atma kararı almıştır ve bu kararın üçüncü merhalesi bizleri Anadolu’dan da atmaktır. İşte ne yazık ki Türkiye buraya götürülüyor. Batının aldığı kararları bilmezseniz bizi Türkiye’den atacaklar derseniz kimse sizlere inanmaz.

YUNAN GERMENOS VE İMRALI CANİSİ :

Dünyanın herhangi bir yerinde Türklere karşı girişilen katliamların başında ne hikmetse hep Hristiyan din adamları vardır. Bunlardan biri Mora’da bulunan Yunan Başpiskopos Germenos isyan eden Rum ve Yunan çetelerine karşı koymamaları halinde Türkler ile bir sorunları olmadığını ve Türkler’e bir şey olmayacağını söylüyor. Türklerin buna inanması sonucunda 3 haftalık Paskalya tatilinde Mora’da tek bir Türk bırakmadan katliam yapıyorlar. Bu gerçeği bilirseniz İmralı Canisinin merak etmeyin Türkler’e bir şey olmayacak söylemlerinin nerelere gidebileceğini görürsünüz.

OSMANLI ÖNCESİ GENEL TÜRK TARİHİ:


Osmanlı öncesi Genel Türk Tarihini iyi bilmek lazım. Avrupalı tarihçiler Atilla’nın torunu Geza’nın Türkiye kralı olduğunu söylerler demek ki bir Türkiye var ve bugünkü Budapeşte de Türkiye’nin sınırları içerisindeydi ve orada da Türkler vardı. Oralara da Türk kavimleri gelmişlerdi Avarlar, Kıpçaklar, Uzlar, Peçenekler, Hunlar bunların hepsi Türk’tü ama maalesef ki bugün hepsi asimile oldular. Budapeşte de Kahramanlar Meydanı vardır ve o meydanda bulunan 6 kahraman anıtının 4’ünün Türk olduğunu Macar yetkililer kabul etmektedir.

BALKAN SAVAŞLARININ 100. YILI

2012-2013 Yılları Balkan Savaşlarının 100. yılıydı. Bu savaşları hiçbir şekilde Türk Milletine hatırlatmadılar çünkü hatırlattıkları zaman Türk Milleti bugün yaşananların o gün yaşananlar ile benzerliklerini görecekti ve diyecekti ki o zaman 1,5 milyon insan kaybettik ve toprak kaybettik bu sefer de toprak kaybetmemek için aman ülkemize sahip çıkalım diyeceklerdi. Bu bana göre aslanlık demek değil Kasımpaşa Fareliğidir. Kimse Balkan Savaşlarında neler olduğunu bilmiyor bu savaşta 15 günde 168.000 km toprak kaybedildi yani Türkiye’nin ¼’ü eğer bugünde aynı şeyleri yaşamak istemiyorsak uyanık olmalıyız vatan topraklarına sahip çıkmalıyız.

TÜRK MİLLETİNİN YAŞADIĞI FELAKETLER

Kıbrıs’ta Dullar köyünde tüm erkekleri öldürmüşler 5 yaşındaki çocuk ile 90 yaşında ki dedeyi koyun koyuna da gömmüşler. Neden sadece erkekleri öldürmüşler zürriyeti bitirmek için. Aynı şeyi Bosna’da da yaptılar öldürülen 200.000 kişinin %90’ı erkekti. Çünkü Türk gibi gördükleri topluluğu Avrupa’nın göbeğinde yaşatmak istemedikleri için. Bosna’da kendileri Türk olduğunu kabul etmemelerine rağmen Türk olarak görüldükleri için katledildiler. Bugün Türkiye’de ki 76 milyon da Haçlı Dünyası tarafından Türk olarak görülmektedir. Bu olanları imamlar cemaatlerine anlatsa ne olur? Sokaklara çıkar yakıp yıkar ortalığı siz bileri nasıl kandırdınız diyerek. Bugün ise PKK’yı bahane ederek etnik mikro ırkçılar kontrolü ele geçirmişlerdir.

Avrupalılar Balkanlardan Türkleri kovmak için yalan söylemiştir. Nedir bu yalan? Balkanlarda Türk yoktur, Hristiyan topluluklar fazladır ve Balkanlar bu topluluklara bırakılmalıdır yalanı. Bizler de bu yalana inandık ve yine aynı batı bugünde benzer bir yalan söylemektedir. Kürtlerin nüfusu çoktur onlar büyük bir kitledir ve bu yüzden Türkiye’nin 1/3’ü Kürtlere bırakılmalıdır. Ve bizler bu yalanı geçmişten ders almadan yine yutuyoruz. Türk Milleti’nin zihni çözüm diye bir şeye indirgenmiş durumdadır. Çözüm diye bir şey yok ülkenin 1/3’ünün verilmesine ikna çabaları vardır. Neymiş 6 aydan beri şehit cenazesi gelmiyormuş bu mudur? Şehit cenazeleri gelmeyecek ve bizler ülkenin 1/3’ünü bırakıp gideceğiz. 100 yıl sonra bizim torunlarımız yine 1/3 daha mı verecekler vatanlarından?
Türkiye’yi parçalara bölmek istiyorlar Büyük Şehir Yasası çıkardılar bu yasa Sevr Antlaşmasının bugünkü versiyonudur.

Ülkeyi yöneten adamlar Türkiye’yi Hristiyanlar adına Türk’lerden kurtarıyorlar.

Selanik %100 Türk kentidir. Selanik’in kaybediliş hikayesine bakarsanız bugün Türkiye’de halkımızın reflekslerine birebir benzemektedir. Selanik’e dayanıyorlar ama Selanik’te 40.000 asker var ve bu askerin her türlü teçhizatı var ama orada ki Türk Belediye Meclis üyeleri diyor ki; Biz savaşmayalım işimize gücümüze bakalım ticaretimizi yapalım Kara Tahsin Paşa var ve kendisi Türk değil. Kara Tahsin Paşa tek bir kurşun atmadan Selanik’i Yunanlara bırakıyor. Yunanlılar ise 10 yıl içinde kendilerine şehri teslim edenlerin mezarlarında kemiklerini dahi bırakmayacak şekilde bir katliam yapıyor. Sonra Kara Tahsin Paşanın mezarını askeri müzeye taşıyıp üzerine de Selanik’in Gerçek Kurtarıcısı yazıyorlar. Kimden kurtarmıştır tabi ki Türklerden. Bugün de Selanik’teki gibi ülkeyi yöneten adamlar Türkiye’yi Hristiyanlar adına Türk’lerden kurtarıyorlar.

DİNLER ARASI DİALOG NEDİR ?

Müslümanlar İslamiyet dışında geçerli bir din olduğunu kabul etmez; peki etmemesine rağmen neyin diyalogu bu? Vatikan’ın Papazı diğeri ise Patrikhanenin Başpapazı arasındaki Diyalog gerçek Diyalogtur. Yani Doğu Hrıstiyanlığı (Ortodoks) ile Batı Hristiyanlığı (Katolik) arasındaki diyalogtur. Pensilvanya’da mukim kişi Türk Milletini rahatlatmak için bir ve diri tutmamak için gerçeği saklamaktadır.

İMRALI CANİSİ NEDEN YABANCI DOKTOR İSTİYOR ?


Avrupa devletleri Osmanlı coğrafyasında adamlar yetiştirerek gerçekleşen isyanları gerek siyasi gerek ekonomik gerekse askeri alanda desteklemişlerdir. Bugün de Avrupa devletleri PKK Terör Örgütünü destekliyor. İmralı Canisinin yabancı doktor istemesinin altında yatan gerçek şudur; eğer Türkiye yabancı doktorların İmralı Canisini kontrol etmesine izin verirse Avrupa’da Türkiye aleyhine yapılacak protestoları kabul etmiş olacaktır. Bu yüzden Türk Devletinin buna ses çıkarması ve ses çıkaranları desteklemesi gerekirken ne ses çıkarıyor ne de ses çıkaranları destekliyor. Atatürk ne demişti; Beni Türk Hekimlerine Emanet Edin derken zaten yeterince düşmanlık yapacak alanları varken sağlık alanında buna izin vermemek gerekir. Dr. Sadık Ahmet kaza yaptıktan sonra Yunanlı doktorların nasıl davrandığını eşi anlattı ve dedi ki sürekli gelip “Pis Türk daha ölmedin mi sen “ dediler. Kızım da ölmesin diye Türkiye’ye ulaştırabildik.

TÜRKİYE’DE TARIM VE HAYVANCILIK DURUMU NASIL ?

Ağır faizlerle çiftçilerin borçlanması artmakta ve toprakları ellerinden alınmaktadır. Aynı yöntemlerle hayvancılık ta bitirilme noktasına gelmiştir.

BUGÜN TÜRKİYEDE NEYİN KAVGASI VARDIR ?

Bu gün Türk Milletinden olanlar ile Türk Milletinden olmayanların kavgası olmaktadır. Bu kavga bugünün değil geçmişten gelen bir kavgadır.  AKP CHP ve BDP bu üç partiden birinden istifa eden diğerine geçmektedir. Bunun sebebi etnik mikro ırkçılar bu üç partide yuvalanmıştır.

FAİZ LOBİSİ :

İstanbul Menkul Kıymetler Borsasından kazanç % 63,2’dir yani bu oranda faiz ödeyerek sizlerin parasını nasıl rant kapısı yaptıklarını görüyorsunuz. Durum böyle olunca ekonomik dergileri Türkiye’nin ekonomisi iyi yolda diye haberler yapmaktadır. Endonezya’da bu oran %5 iken Rusya’da %16 iken bizim ülkemizde bu oran % 63,2’dir. Alın size Faiz Lobisi.

GEZİ PARKI OLAYLARI:

Petrol Kanunu gezi olaylarının başladığı gün yasalaştı ve kimse konuşmadı. Gezi Parkı için konuşan kimse Petrol Yasasının ülkemize neler kaybettirdiği konusunda tek kelime konuşmadı.

TÜRK MİLLİYETÇİLERİ NE YAPMALIDIR ?

Recep Tayyip Erdoğan Türk Milleti’ni çaresiz bırakmak için görevlendirilmiş ve partisi bu amaçla kurulmuştur. Çıkarılan kanunlar ve atılan adımların amacı tamamen budur. Batı bize bölücülerle müzakere yapmayı tavsiye etmektedir.

Mustafa Kemal Atatürk bizlerden çok daha vahim bir durumdayken Kurtuluş Mücadelesini başlatmıştır. Türkiye’yi kurtarmak için mücadele edenlerin Türk Milliyetçileri olduğunu belirtmiş ve Atatürk’ü de Türk Milliyetçisi olarak nitelendirmişlerdir. Zamanın Cumhuriyet Halk Partisi de Türk Milliyetçilerinden oluşmaktaydı şimdi ki gibi değildi.

Türk Milletinin milli bir hedefi olmalıdır. Bugün Türkiye olağanüstü günlerinde olağanüstü günlerini yaşamaktadır. Bu yüzden bahane ve mazeret üretmeden Tek Bir Çatı altında toplanması lazımdır. Önce Milletim ve Ülkem sonra partim diyen bir partinin mensubuyuz o yüzden o tek çatı Milliyetçi Hareket Partisi’dir.

Özcan Pehlivanoğlu’nun konuşmasından sonra sözü tekrar İlçe Başkanı Fatih ÇOBANOĞLU aldı:

Engin bilgileri ile bizleri aydınlatan Sn. PEHLİVANOĞLU’na ve katılan herkese tekraren teşekkür ederim. Türk Milliyetçilerinin tek çatısı olan Milliyetçi Hareket Partisi bu ülkenin teminatı ve sigortası olmaya devam edecektir. Bu konferanslarımız yaklaşan Mübarek Ramazan Ayı münasebetiyle farklı bir formatta devam edecektir. Bununla ilgili bilgi paylaşımları yapılacaktır.

Konferansın sonunda MYK Üyesi Sn. Zeki Bulut Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından bugünün bir hatırası olması için hazırlanmış olan plaketi Sn. Özcan Pehlivanoğlu’na takdim ederken konferans son buldu.

Daha Büyük Görüntüle

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2013, 20:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER