Bahçeli: "CHP ile AKP'nin gizli ittifakı belirgin hale geldi"

Bahçeli: "CHP ile AKP'nin gizli ittifakı belirgin hale geldi"

Bahçeli:
Bahçeli, partisince Sincan Lale Meydanı'nda düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''CHP ile AKP'nin oluşturduğu gizli ittifak gittikçe belirgin hale gelmiştir. 'Açılım' denilen yıkım projesi, AKP ile CHP arasında paylaşılmıştır. İkisi de aynı sözleri farklı şekillerde telaffuz etmeye başlamıştır." dedi.

Devlet Bahçeli, Ankara Sincan'daki Lale Meydanı'nda halka seslendi. Bahçeli, "Türkiye'nin olduğu gibi Ankara'nın da kara tarihinin döneceği gün'' olarak nitelendirdiği seçim gününe az bir zaman kaldığını anımsattı. Ankara'nın 'Cumhuriyet' demek olduğunu, ''Türkiye'nin şerefi, nefesi'' anlamına geldiğini dile getiren Bahçeli, ''İşte milli mücadeleyi gerçekleştiren ruh, bugün Sincan'dadır. Devletimizi kuran yüksek erdem, sevgi ve kucaklaşma burada, bu meydandadır. Bundan sonra söz de sizin, karar da sizin... Yetki de sizde, mühür de elinizde. Buraya kadar gelerek milli duruşunu gösteren ve bizlere güven veren bütün kardeşlerimin ses vermesiyle Türkiye huzura kavuşacaktır. Biz de bir tek size güveniyoruz, yalnızca Cenabı Allah'a sığınıyoruz. Eş başkanların iftiralarından, oyunlarından, karanlık niyetlerinden sizin desteğinizle çıkacağımızı biliyoruz" diye konuştu.

"Ses ver Ankara. Sesime kulak ver Ankaralı kardeşim." diyen Bahçeli, şöyle devam etti: "Kıbrıs'taki acziyeti, Ermenilere gösterilen toleransları, Müslümanları katledenlere yakın alakayı gözünüzden bir an olsun uzaklaştırmamalısınız. Telefon dinlemelerini, basılmamış kitapların toplatılmasını, keskin kutuplaşmaları sürekli hatırınızda tutmalısınız. Hukuk skandallarını, yandaş yargı oluşturma arayışlarını, şehide 'kelle', katile 'sayın' denilmesini hiç unutmamalısınız. 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' demeyi tahrik sayanları unutmamalısınız. 'Ne mutlu Türküm' sözünden rahatsızlık duyanları unutmamalısınız."

Bahçeli, gerilim, çatışma ve cepheleşmelerin yorgun düşürdüğü Türkiye'nin bugün bir yol ayrımına geldiğini belirterek, ülkenin ''tarihinin en talihsiz yıllarını yaşadığını'' söyledi.

"CHP İLE AKP'NİN GİZLİ İTTİFAKI BELİRGEN HALE GELMİŞTİR"
Türkiye Cumhuriyeti'nin tutarsız, ilkesiz, işbirlikçi ve teslimiyetçi bir hükümet ile karşı karşıya olduğunu savunan Bahçeli, küresel güçlerce yazılan senaryoların AK Parti tarafından kapı kapı gezilerek oynandığını iddia ederek, ''Türkiye ve Türk milletinin etrafındaki çember daralmıştır. Ağır bir kuşatma her alanda etkisini göstermeye başlamıştır. Bizleri bir arada tutan birlik ve beraberliğimiz hükümet eliyle ve destek verdiği bölücülerle tahrip edilmiştir. CHP ile AKP'nin oluşturduğu gizli ittifak gittikçe belirgin hale gelmiştir. 'Açılım' denilen yıkım projesi, AKP ile CHP arasında paylaşılmıştır. İkisi de aynı sözleri farklı şekillerde telaffuz etmeye başlamıştır" dedi.

Bahçeli, şöyle devam etti: "Ülkemize ve tarihimize yönelik artan saldırılar pişkince sineye çekilmiştir. İnançlarımızın aşağılanması, 'dostluk' adına tebessümle karşılanmıştır. Peygamberimize hakaret eden çürümüş şahsın NATO Genel Sekreteri olması için utanmadan destek verilmiştir. 8,5 yıldır AKP ile beraber Türkiye'miz kuşatılmıştır, milletimiz yargılanmıştır, üniter yapı sarsılmıştır, tarihimiz sorgulanmıştır, vatanımız içerden parçalanmak istenmiştir. Bu tehlikeler devam etmekte, teslimiyet bütün hızıyla sürmektedir."

Bahçeli, ''Gelişmeler seçimlerin taraflarını şimdiden belli etmiştir. Bir yanda AKP, yeni CHP, işbirlikçi çıkar çevreleri ve bölücülerden oluşan koalisyon vardır. Diğer yanda milletini karşılıksız seven ve hizmete hazır Türkiye sevdalıları. Bir yanda adaletsizliğin, haksızlığın, usulsüzlüğün, yozlaşmanın, kavganın tarafları bulunmaktadır, diğer tarafta hakkaniyeti, adaleti savunan, kardeşliğe, hukuka bağlı Türk milliyetçileri...

Bir yanda Türk milletini bölmeye, vatanı taksim etmeye çalışan federasyon özlemcileri olacaktır, diğer yanda milli birlikten, tek dilden, tek vatandan, tek milletten, tek devletten, tek bayraktan asla taviz vermeyen sizler..." şeklinde konuştu.
habertürk

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER